Sporten in 2x4 minuten

Het komt je vast bekend voor. Druk, druk, druk, je hebt geen tijd om te sporten. Je bent druk met van alles, je werk, gezin en het huishouden. 

Diep van binnen weet je dat sporten en beweging gezond is en dat je meer moet bewegen om ook gezond te blijven. Voornemens zijn er altijd, morgen begin ik, volgende week begin ik en zo stel je het toch weer uit!

Herken je dit? Het dagelijkse leven, wat zoveel tijd vergt, dat bewegen er dikwijls bij inschiet?

 

Er is een oplossing!

Voor diegene biedt de ROM-machine dé oplossing: in slechts 2x4 minuten een totale lichaamstraining. Een unieke, tijdbesparende methode, waarmee maar liefst 80% van alle bewegingsspieren getraind wordt. Het resultaat? Een verbeterde conditie, een toename van de fysieke kracht en ook nog eens verlies van overtollig vet. En dat in slechts drie maal per week 2x4 minuten.

Wetenschappelijk aangetoond

Het klinkt ongelooflijk, maar de ROM-machine maakt het mogelijk: fit worden in slechts 2x4 minuten per dag. Onderzoeksbureau TNO heeft de ROM-machine uitvoerig getest. Met als resultaat dat onomstotelijk is vastgesteld dat de ROM-machine inderdaad doet wat hij belooft.

TNO resultaten

TNO heeft in 2006 de effectiviteit van de fysieke fitheidstraining op de ROM-machine onderzocht en concludeert:

'Training op de ROM-machine zorgt bij ongetrainden voor een toename van de fysieke fitheid. In vergelijking met een conventioneel laag- of middelintensief trainingsprogramma is training op de ROM-machine tijdsefficiënter in het vergroten van de maximale zuurstofopname. Tijdens het onderzoek deden zich geen blessures voor.'

Deze resultaten zijn behaald in 3 keer per week 8 minuten trainen, gedurende 2 maanden.
(Effectieve trainingstijd: totaal 3 uur.)

Locaties

Bron: www.rommachine.nl

Trailer

 

 

Gerelateerde artikelen

FemNa40