Vermooier jezelf!

100% Natuurlijk, 100% Trend. Hoe een kop koffie in een biologisch restaurant resulteerde in een webshop vol biologische cosmetische producten…

Het lijkt wel een sprookje! Alles wat je nodig hebt voor een mooie huid en een gezonde uitstraling vind je sinds een jaar onder één virtueel dak en nog biologisch ook.

Maak kennis met SoloBioMooi, dé plaats voor verantwoord smeren, sprayen en poederen.

 

Het idee ontstond in 2012 in het restaurant SoloBio van Pieter Hofland. Pieter en Ingrid Lijffijt vonden elkaar zakelijk in een webshop met louter biologische producten. De naam 'says it all': 100% natuurlijk en gemaakt om jezelf mooi te maken. SoloBioMooi wist de filosofie achter de webshop treffend in één woord te pakken: Vermooier.

Klopt, het woord bestaat (nog) niet, maar vrijwel iedereen is er dagelijks mee bezig. Je verrijkt je leven met dingen waar je van vermooiert: de muur in je huis een frisse kleur geven, de buurvrouw een handje helpen.
Oma verrassen met een bezoekje of je beste vriendin een lieve kaart sturen.

Acties waar je jezelf, maar ook anderen blij mee maakt. SoloBioMooi vermooiert de wereld met de verkoop van natuurlijke en biologische cosmetica.

Eerlijke cosmeticaproducten

Je krijgt niets dan eerlijke en duidelijke informatie en producten. Wat SoloBioMooi verkoopt is goed voor jou, goed voor de natuur én goed voor dieren. In deze webshop worden geen compromissen gesloten. Alleen échte biologische, échte eco- en echte natuurlijke verwenproducten voor je huid, voor je haar en voor jezelf worden opgenomen in het assortiment.

SoloBioMooi verkoopt op dit moment meer dan 2000 producten van 30 kwaliteitsmerken. Denk aan producten van biologische merken als Santaverde, Lavera, Benecos, Aleppo, Soley Organics en Lovea. En Pieter en Ingrid zitten niet stil, want zij zijn altijd op zoek naar pareltjes in de cosmetica en voegen maandelijks nieuwe biologische merken en producten toe aan het assortiment.

Leuke cadeautjes

Je kunt bij SolobioMooi terecht voor het ultieme cadeautje aan jezelf (wat te denken van fijne nieuwe make-up of een heerlijke shampoo), maar hier ben je ook aan het juiste adres voor de betere pakjes voor in de zak of onder de boom. De webwinkel verkoopt producten voor mannen, vrouwen, kinderen en baby’s. Ook voor een verantwoord kraamcadeau kun je hier dus terecht.

SoloBioMooi verkoopt tevens een flink assortiment Vegan cosmetica en huidverzorging.

  

Bron

Gerelateerde artikelen

FemNa40