Week van de mondhygiënist 17-22 maart

Week van de mondhygiënist wat is dit nu weer? Misschien heb je het al in een van de baden gelezen of gehoord op de radio. Het is natuurlijk geweldig om nu de kans te krijgen om een keertje bij een mondhygiënistenpraktijk binnen te kijken.

Misschien rij je vaak langs een praktijk, maar durf je de stap nog niet te zetten om een afspraak te maken…

 

Website

Misschien heb je ook al op de website van een mondhygiënistenpraktijk gekeken. Foto’s gezien van de praktijk en het team. Welke behandelingen er mogelijk zijn bij de mondhygiënist en de prijzen. Maar... je bent nog NIET binnen geweest en je kent de mondhygiënist(en) niet.

Neem nu de stap!

Neem de stap om in deze week echt naar binnen te gaan of maak een afspraak. Dit is per praktijk verschillend. Bij ons in de praktijk dental-m.nl hebben we maandagavond een OPEN AVOND van 18.00-21.00 uur. Maar je mag ook bellen voor een afspraak op een tijdstip dat jou uitkomt!

Je kunt gezellig langskomen om kennis te maken en als je wilt doen we een gratis mondzorgadvies. Alleen als je het zelf wilt niets moet,  je mag ook rondkijken in de praktijk. Je proeft gelijk de sfeer in de praktijk en je  kunt zien hoe er gewerkt wordt.

Mondzorgadvies

Tijdens deze week kun je een gratis mondzorgadvies krijgen van de mondhygiënist. Er wordt gekeken naar de situatie van je tandvlees en we vertellen wat je hieraan kunt doen. Misschien loop je zelf al heel lang rond met vragen, stel ze. We beantwoorden ze graag, wij mondhygiënisten willen je graag helpen!

Vragen

Stel vragen, niets is raar. Ik denk even aan:

  • Waarom bloedt mijn tandvlees zo?
  • Heb ik een slechte adem?
  • Wat kan ik hier tegen doen?
  • Mijn tanden zijn zo gevoelig met warm en kou

Dit zijn zomaar wat voorbeelden (www.weekvandemondhygienist.nl). 

Dental-M

Nu ik dit zo schrijf, krijg ik zoveel zin in deze week. Ik hoop echt dat heel veel mensen deze week naar de mondhygiënist gaan. Kijk als je langs een praktijk rijdt of je een poster ziet hangen van deelname. Of kijk op de website van de praktijk. Wij doen mee:
Mondhygiënistenpraktijk Dental-M,
Utrechtsestraatweg 10-B
3445 AR Woerden
Tel. 0348-448462

Dus.... niet meer langs de praktijk rijden en twijfelen, maar .... naar binnen gaan! Iedereen verdiend een gezonde mond! En de mondhygiënist helpt je daar graag bij!

Warme groet en we zien elkaar in de praktijk.

Gerelateerde artikelen

Biofilm

Door:

In mijn vorige artikel heb ik uitgelegd dat bacteriën vaak voorkomen in gemeenschappen. In dit artikel wil ik meer vertellen over een zeer gespecialiseerde gemeenschap: de biofilm.

Lees verder

FemNa40