Shop eens in een andere stad!

Het is algemeen bekend: we shoppen steeds vaker online. Dat is ook handig, snel en makkelijk. En als het niet goed is stuur je het gewoon weer terug.

Wel jammer aan online shoppen is dat het niet gezellig is en dat je de sfeer, beleving en het advies mist op de winkelvloer en de gezelligheid van de leuke winkelstraten.

En als je al naar een winkel gaat, kies je meestal voor een winkel in de buurt of eentje waar je vaker komt.

Ontdekken

Maar hoe leuk is het om eens een andere stad te ontdekken! Te struinen door straatjes die je nog niet kent en je te laten verrassen door leuke winkeltjes en mooie pandjes die iedere stad zo eigen maken. Natuurlijk kun je dat op eigen houtje doen en terecht! Maar, je kunt er ook voor kiezen om een keer mee te gaan met een Shopping Experience van Ladytalk. Op die manier ontdek je een nieuwe stad en kun je gebruik maken van veel voordeel, leuks en lekkers bij een groot aantal winkels.

Shopping Experience

Iedere Shopping Experience duurt twee dagen. Tijdens twee specifieke data zijn we in één stad. Hier wordt iedereen ontvangen op een leuke locatie met een lekker kopje koffie of thee en een gebakje. Alle shoppers krijgen een shopgids en een mooie roze shopper. In de shopgids staat een leuke route met winkels die je niet mag missen. Want bij die winkels zijn er, speciaal en alleen voor de Ladytalk shoppers, unieke acties.

Denk daarbij aan extra kortingen, leuke cadeautjes, hapjes en drankjes en nog veel meer. Ook kun je gebruikmaken van visagie en wordt er stylingadvies gegeven. Als afsluiting van de shopdag staat er uiteraard nog een lekker drankje en wat hapjes klaar. Natuurlijk bepaal je zelf hoe je je dag indeelt. Een heerlijke verwendag dus.

Leiden – stad van laken, historie en monumenten

Op 30 en 31 oktober staat Leiden op het programma. En we moeten eerlijk bekennen: we hebben zelden zo’n afwisselend en verrassend aanbod gehad! Van parfum workshops en muziek tot koffiebranden en styling.
Het is er allemaal! En dat in de sprookjesachtige straatjes van Leiden.

Ontdek het met korting!

Via FemNa40.nl kun je nu met korting deelnemen aan de Shopping Experience in Leiden. Ontvang direct 15% korting bij het bestellen van jouw ticket en beleef Leiden tijdens de shoppingdagen op 30 en 31 oktober.

Wat moet je doen:

  1. Ga naar de Shopping Experience Leiden op de site van Ladytalk
  2. Bestel je kaarten
  3. Voer de kortingscode in: femna40lt
  4. Reken af

Geniet van een heerlijke dag met de voor jou uitgestippelde shoproute met leuke verrassingen en maak van je shopdag een beleving!

Geschreven door: Femke van Aalst

 

 

Gerelateerde artikelen

Geef dé ultieme shopbeleving cadeau

Door:

Bestel nu je kaartjes voor de Shopping Experience in de 9 straatjes te Amsterdam direct met korting via FemNa40. Ga naar Ladytalk.nl en vul bij aankoop de kortingscode: 9straatjesfem (geldig tot 26 januari 2015).

Lees verder

FemNa40