Geef dé ultieme shopbeleving cadeau

Shopping Experience ‘De 9 Straatjes’. Een begrip in Nederland en ver daarbuiten: De 9 Straatjes in Amsterdam.

Hoog tijd dus dat we deze ultieme shopbeleving op de agenda hebben gezet.

Op donderdag 29 of vrijdag 30 januari 2015 nodigen we je dan ook van harte uit om dit unieke stukje Amsterdam te (her)ontdekken en te beleven.

 

En laat je ook vooral verrassen en verwennen in de boetieks die alleen voor de VIP’s (jij als deelnemer) een uniek aanbod in petto hebben. Bij sommige winkels word je zó in de watten gelegd, dat je bijna vergeet dat je daarna nog 8 straatjes te gaan hebt!

Beleving

Natuurlijk hebben we een prachtige shopgids voor je samengesteld met een shoproute die je langs de leukste winkels leidt en je vertelt wat je daar allemaal kunt verwachten; een uniek aanbod alleen voor de deelnemers.

Voor je aankopen hebben we een mooie shopper voor je die je tot de nok toe kunt vullen. En uiteraard wordt ook de innerlijke mens niet vergeten! Koffie, lekkers, borrel en hapjes maken vast onderdeel uit van de dag.

X-mas gift

Dus heb je nog geen kerstcadeau voor je zus, vriendin, moeder, dochter, tante, nicht of collega, dan is dit dé tip van het jaar! En het leukste: ga gezellig zelf mee! Dat is dubbel genieten!

Bestellen met korting

Bestel nu je kaartjes voor de Shopping Experience in de 9 straatjes direct met korting via FemNa40. Ga naar Ladytalk.nl en vul bij aankoop de kortingscode: 9straatjesfem (geldig tot 26 januari 2015) in en ontvang direct 10% kassakorting op je totale aankoopbedrag! Kijk, dat is nu mooi meegenomen in deze dure tijden!

Geschreven door: Femke van Aalst

Gerelateerde artikelen

FemNa40