WINACTIE: 2x2 vrijkaarten voor betaalbare kunst

Betaalbare kunst? Interessant.

Hoe kom je daar zo bij?

Nou, min of meer door het volgende.

Is het herkenbaar?

 

Je bent moeder geworden op latere leeftijd. Vanzelfsprekend komen er allerlei extra uitgaven bij.
Combineer dat met het wereldwijde moeilijke economische tij. En ineens heb je minder te besteden.

Daar kan ik overigens wel een aparte blog aan wijden. Want hoe interessant het ook is wat er allemaal gebeurd is, des te interessanter is het hoe je ermee omgaat.

Bezuinigen en besparen

Zonder direct in details te treden of in ‘ach en wee‘-geklaag te belanden, je leven verandert dan gewoon. Het is even wennen om ineens wat minder uit te kunnen geven. Tja, things like this happen.

Toch ben ik op mijn eigen manier positief bezig. Met het leven anders in te richten. Namelijk in de vorm van besparen en bezuinigen.

Tweedehands is het nieuwe eerstehands

Uh, lees ik dat goed? Yep, ik ben gewoon veel meer tweedehands gaan kopen. Niet alleen de kleertjes voor onze peuterdochter, maar ook voor mijzelf. Natuurlijk heb ik genoeg kleding en heb ik nagenoeg niets nodig.
Toch geeft het een kick om een zo goed als nieuwe skinny jeans van Mango voor 6 euro te kopen in plaats van 39,95 euro.

En bijvoorbeeld een 12,5 inch LOEKIE-fietsje voor ons dochtertje? 40 Euro in plaats van 198 euro. Ik kijk daarbij veel meer naar kwaliteit, dan kwantiteit.

Ruimte voor de mooie dingen in het leven

Maar als je niet alles tweedehands wilt doen of je wilt zo nu en dan ook aandacht hebben voor de niet noodzakelijke, maar wél mooie en luxe dingen in het leven, zoals kunst? Dan weet ik een leuk event voor je.

Pak je agenda maar en noteer: 'de 12e ARA Art Fair', 24 en 25 oktober in hotel ARA in Zwijndrecht. Zoals de organisatie het zelf zegt: 'Betaalbare kunst, ook voor de kleinere beurs'.

Niet alleen schilderijen, aquarellen en tekeningen, maar ook beelden van keramiek, brons en steen. En er is nog veel meer te zien.

Geluk zit hem in kleine dingen, zoals kunst

Ik geloof in ‘wie goed doet, goed ontmoet’. Daarom wil ik ook altijd een gevoel hebben bij mensen en evenementen. Dit is een event waar ik zelf nog niet eerder van heb gehoord. Toch geeft het mij een goed gevoel, omdat de nadruk wordt gelegd op de toegankelijkheid, de gezelligheid en ook op de betaalbaarheid voor de kleinere beurs.

Ook gaan alle opbrengsten naar de kunstenaars. Een klein deel gaat naar de organisatie in verband met de kosten die ze hebben gemaakt. En ook zó leuk. Elke bezoeker krijgt bij aanmelding via de website bij binnenkomst een Peruaans gelukspoppetje (het poppetje verwijst naar een project in Peru wat zij een warm hart toedragen)!

Draag jij kunst ook een warm hart toe? Zou jij deze beurs willen bezoeken? De organisatie geeft 2x2 kaarten weg voor de liefhebbers! Je krijgt behalve toegang tot de ARA Art Fair ook een Peruaans gelukspoppetje én een glas wijn!

Wat is jouw reden om graag de ARA Art Fair te willen bezoeken? Laat een reactie achter in de comments.
Wie weet win jij wel twee kaarten!

En dan nu de winactie

Ik mag samen met FemNa40 2x2 toegangskaarten weggeven. Wat moet je doen om in aanmerking te komen:

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief en like de Facebook van FemNa40 en mijn pagina op Facebook.
  • Stuur een e-mail met je naam en adresgegevens naar info@femna40.nl.
  • Ben je al ingeschreven, dan kun je natuurlijk ook meedingen.


PS niet gewonnen? Geen nood. Je kunt zelf ook toegangskaarten aanschaffen bij de ARA Art Fair
(reserveer online en krijg 1 euro korting op de toegangsprijs).

De winactie loopt tot en met 31 augustus.

Tot de volgende keer,
Rory Blokzijl

40envoorheteerstmoeder.nl
 

Nelly van Maanen - Serenity  Waldie van Wetten - Blue kriebels
Corinna de Jong - Lust

 

Gerelateerde artikelen

Film: Het Nieuwe Rijksmuseum

Door:

En mag ik dan van jou uit de categorie ‘duurt even, maar dan heb je ook wat' het Nieuwe Rijksmuseum? Man man man, wat zijn we er allemaal druk mee geweest. Want… je kon er niet meer onderdoor fietsen.

Lees verder

FemNa40