Volg je hart!

In de huidige economie zit de potentie om je leven te veranderen.

Ik hoor overal mensen klagen over het niet kunnen vinden van een baan.

 


Wat ik opmerkelijk vind, is dat er veel mensen zijn met een goede opleiding die verandering willen maar niet weten hoe ze dat moeten bereiken. Ze blijven herhalen wat er slecht is aan de huidige banenmarkt en kijken niet naar andere mogelijkheden.

Ik probeer de mensen te laten inzien dat de tijd waarin wij ons afhankelijk konden opstellen naar een werkgever allang voorbij is. Bovendien is er een heel groot aanbod van werkzoekende, de kans dat je wordt aangenomen, is zeer klein.

Creëren

Uitbuiting van werkgevers naar potentiële werknemers is dan ook geen verrassing. Als jurist durven ze me nog steeds te benaderen om op mijn niveau te werken voor een salaris waar ik echt mijn bed niet voor uitkom.

Omdat ik mezelf ben gaan waarderen en mijn doelen heb gedefinieerd, heb ik precies dat aangetrokken waarin ik mijn wildste dromen in kan waarmaken. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om het leven van je dromen te creëeren.

Ik zeg creëren want je zult het echt zelf moeten doen. En zoals het ernaar uitziet, kunnen we dat maar beter ook doen.

Weet wat je waard bent en maak duidelijk wat je van het leven wilt. We zijn hier niet om geleefd te worden door een systeem. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden.

We zijn te slim geworden, we zijn te hoog ontwikkeld in bewustzijn, we willen leven vanuit ons hart en geld verdienen. 

Dat is ons geboorterecht!

Gerelateerde artikelen

Maak je dromen waar (4)

Door:

We hebben het al drie weken over dingen die raken aan je dromen, maar wat zijn nou die dromen? Sommige mensen weten het precies. Top! Maar niet iedereen heeft het zo helder op zijn netvlies.

Lees verder

FemNa40