Verbinding van binnen met buiten zet door

Het is al een tijdje in ontwikkeling dat de tuin of het balkon in verbinding staat met ons interieur.

Deze trend voor de tuin en het balkon zal zich in 2016 verder voortzetten.

Binnen en buiten worden een eenheid, zodat we in de winter net zo lekker buiten zitten als binnen.

 


Daarbij ziet het er allemaal rustiger uit. Kleuren sluiten zich beter op elkaar aan en meubels vormen een harmonieuze eenheid. Het liefst hebben we allemaal nog een stukje overdekt, zoals een veranda aan het huis zodat je met regen ook buiten kunt genieten.

Heb je daar geen ruimte voor dan zijn er bij de tuincentra genoeg alternatieven te koop. Zoals waterdichte en zonwerende doeken die je makkelijk kunt bevestigen en voor elke maat verkrijgbaar zijn.


Foto: House & Home


Buitengordijnen

Als er teveel wind op je balkon staat, zijn buitengordijnen uitermate handig. Deze zijn vooral bedoeld ter voorkoming van wind en tocht in de terrasoverkapping. Naast deze functionaliteit verhogen buitengordijnen ook het sfeergehalte in een overkapping.

Doordat een veranda steeds vaker gezien wordt als een verlenging van het interieur naar het buitenleven zijn de schuif buitengordijnen een ideale oplossing tegen wind, regen, zon en inkijk.

Door onder een bepaalde zijde van een overkapping een buitengordijn te monteren, kun je zelf bepalen wanneer en hoever je het schuifgordijn open of dicht schuift.

Buitengordijnen met schuifsysteem

Het innovatieve schuifsysteem van het buitengordijn is simpel en eenvoudig te monteren. Je wilt soms een bepaalde zijde van het balkon door middel van een overkapping kunnen afsluiten wanneer het nodig is. Dan is het nieuwe schuif buitengordijn de oplossing.

Elegantie in zonwering

De High-class 3D schaduwdoeken geven een persoonlijk gevoel aan je zonwering doordat deze naar behoefte met jou ontworpen worden.

Zo is er voor ieder terras een functioneel 3D schaduwdoek mogelijk wat voldoet aan jouw persoonlijke wensen en vormgeving binnen de mogelijkheden van high-class schaduwdoeken.

Aan de hand van een volledige drie dimensionale tekening krijg je een zoveel mogelijk realistisch beeld van het te verwachten eind resultaat met een 3D zonnedoek als terras zonwering.

Nederlands ontwerp


Foto www.schaduwdoekkeuze.nl
 
 
Ftoto: www.kluszon.nl


 

Gerelateerde artikelen

FemNa40