Wellness in je badkamer

Dat gedoseerd zonlicht belangrijk voor ons is, weten we allemaal. Dat je deze in je eigen badkamer kunt krijgen, weten we nog niet.

Er is nu een oplossing om een juiste, lage dosis UV-licht te kunnen stimuleren terwijl je doucht.
Twee vliegen in 1 klap dus.

 

Sunshower

Als je onder de Sunshower staat, wordt je lichaam door deze douche gestimuleerd om de zo belangrijke vitamine D aan te maken. Het resultaat? Je voelt je veel energieker en krijgt een gezonde kleur op de koop toe. Daarnaast werkt het infrarood licht ontspannend en verzachtend bij gevoelige spieren en gewrichten.

Het warme licht dringt tot diep in de huid door en zorgt voor een directe, aangename warmte waardoor de bloedvaten verwijden en schadelijke stoffen sneller worden afgevoerd. Zo worden stijve spieren en gewrichten soepeler en wordt pijn verlicht. Je  doucht en sunshowert dus tegelijkertijd, wat een weldaad!

Onderzoek

Sunshower staat voor gezond en genieten en heeft als doel producten te ontwikkelen die bijdragen aan de gezondheid van de mens. Om dit te kunnen realiseren voert Sunshower medische onderzoeken uit in samenwerking met het LUMC en het VU Medisch Centrum. Dermatologen zijn nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van Sunshower. Sunshower blijft investeren in deze onderzoeken.

Proef op de som

Eind oktober krijgt één van onze redactrices de Sunshower geïnstalleerd om deze te testen. Zij zal hier een review over schrijven. In ieder geval gaat ze de winter tegemoet met een mooi kleurtje.

De Sunshower is speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimtes en is er in verschillende varianten.

Gerelateerde artikelen

FemNa40