Eten van fruit op een lege maag

Het eten van fruit. We denken dat het eten van fruit betekent dat je het koopt, het in stukken snijdt en het in je mond stopt.

Het is niet zo makkelijk als je denkt. Het is belangrijk om te weten hoe en wanneer je het moet eten.

 

Wat is de juiste manier van fruit eten?

Het betekent niet het eten van fruit na je maaltijden. Vruchten moeten worden gegeten op een lege maag. Als je zo fruit eet, zal het een grote rol spelen om je systeem te ontgiften en levert het je een grote hoeveelheid energie voor gewichtsverlies en andere levensactiviteiten.

Fruit is het belangrijkste voedsel. Laten we zeggen dat je twee sneetjes brood eet en dan een plakje fruit. Het deel van fruit is klaar om dwars door de maag in de darmen te gaan, maar het wordt daartoe verhinderd. In de tussentijd begint de hele maaltijd te rotten en te gisten en wendt zich tot zuur.

Op het moment dat het fruit in contact komt met het voedsel in de maag en de spijsverteringssappen, dan begint de hele massa van voedsel te bederven.

Dus eet liever je fruit op een lege maag of voor je maaltijden! Je hebt mensen horen klagen: elke keer als ik watermeloen eet,
risp ik op, als ik een bepaald gerecht eet begint mijn maag op te zwellen, als ik een banaan eet begin ik naar het toilet te lopen, etc.

De vrucht vermengt zich met het rottende andere voedsel en produceert gas en dus zul je opzwellen! Dit zal allemaal niet gebeuren als je het fruit op een lege maag eet.

Grijs haar, kaalheid, nerveuze uitbarsting en donkere kringen onder de ogen, alles zal niet gebeuren als je fruit op een lege maag eet. Als je dit beheerst om op de juiste manier vruchten te eten, heb je het geheim van schoonheid, duurzaamheid, gezondheid, energie, geluk en een normaal gewicht ontdekt.

Verse fruitsappen

Wanneer je vruchtensap drinkt, drink dan alleen verse fruitsappen, niet uit blik. Zelfs geen sap drinken dat is opgewarmd.
Eet geen gekookte vruchten, omdat je helemaal geen voedingsstoffen naar binnen krijgt, je proeft alleen maar de smaak. Koken vernietigt alle vitaminen.

Maar het eten van een hele vrucht is beter dan het drinken van het sap. Indien u het sap drinkt, drink het in kleine teugjes langzaam op, want je moet het met speeksel laten mengen voor het doorslikken.

Je kunt op een 3-dagen fruitdieet gaan om je lichaam snel te reinigen. Gewoon in de 3 dagen fruit eten en vruchtensap drinken en je zult verrast zijn wanneer je vrienden vertellen hoe stralend je eruitziet!

Wat zit in welke vrucht

Kiwi. Klein, maar krachtig. Dit is een goede bron van kalium, magnesium, vitamine E en vezels. Het vitamine C-gehalte is 2x dat van een sinaasappel.

Appel. Hoewel een appel een laag vitamine C-gehalte heeft, bezit deze anti-oxidanten en flavonoïde, die de activiteit van vitamine C bevorderen en dus bijdraagt aan het verminderen van het risico op darmkanker, hartaanvallen en beroertes.

Aardbei. Beschermende fruitsoort. Aardbeien hebben de hoogste kracht totale antioxidant onder grote vruchten en beschermen het lichaam tegen kankerverwekkende, bloedvatverstoppingen en vrije radicalen.

Sinaasappel. Lekkerste geneesmiddel. Het nemen van 2-4 sinaasappels per dag kan helpen verkoudheid weg te houden, lager cholesterolgehalte, voorkomen en oplossen van nierstenen en vermindert het risico op darmkanker.

Watermeloen. Koelste dorstlesser. Samengesteld uit 92% water, het is ook verpakt met een gigantische dosis van glutathion, dat ons immuunsysteem helpt versterken. Ze zijn ook een belangrijke bron van lycopeen, de kanker vechtende oxidant. Andere voedingsstoffen die gevonden worden in watermeloen zijn vitamine C en Kalium.

Guave en Papaya. Vol vitamine C. Ze zijn de duidelijke winnaars voor hun hoge vitamine C-gehalte. Guava is ook rijk aan vezels, die helpen constipatie te voorkomen. Papaya is rijk aan caroteen, dit is goed voor je ogen.

Water

Koud water drinken na de maaltijd = Kanker! Kun je dat geloven? Voor degenen die graag koud water drinken, dit artikel is op jou van toepassing. Het is leuk om een beker koude drank na een maaltijd te drinken. Toch zal het koude water de vette dingen stollen, die je zojuist hebt verbruikt.

Het zal de spijsvertering vertragen. Zodra dit 'slib' reageert met het zuur, wordt het afgebroken en worden sneller door de darm geabsorbeerd dan het vaste voedsel. Het zal langs de darm gaan, maar zeer binnenkort zal dit veranderen in vetten en leiden tot kanker. Het beste is om warme soep of warm water te drinken na de maaltijd.

Een serieuze opmerking over hartaanvallen: vrouwen moeten weten dat niet iedere hartaanvalsymptoom naar de linker arm gaat, dat pijn gaat doen. Wees je bewust van hevige pijn in de kaaklijn.

Je kunt de eerste pijn op de borst niet als een hartaanval zien. Misselijkheid en intens zweten zijn ook gemeenschappelijke symptomen. Zestig procent van de mensen krijgen een hartaanval terwijl ze slapen en niet meer wakker worden.

Pijn in de kaak kan je uit een diepe slaap wakker maken. Laten we voorzichtig zijn en op de hoogte blijven. Hoe meer we weten, hoe groter de kans om te kunnen overleven.

Gerelateerde artikelen

FemNa40