Start januari suikervrij

Een van de goede voornemens die ieder jaar gemaakt worden, is om af te vallen of gezonder te leven.

Suiker is een van de grootste boosdoeners in ons eetpatroon. 

 


Ga jij de uitdaging aan om suikervrij te eten?

Carola van Bemmelen is dé expert in Nederland op het gebied van suikervrij en suikerbewust leven. Zij weet als geen ander wat de positieve gevolgen zijn van het eten van minder of geen suiker en heeft als doel om dat zoveel mogelijk mensen te laten ervaren.

Onder het motto Start januari suikervrij daagt Carola Nederland uit om het nieuwe jaar gezond te beginnen zonder suiker.

Ga jij deze uitdaging aan?

Uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat suiker niet alleen de grootste veroorzaker is van obesitas, maar dat suiker ook diverse chronische en soms zelfs fatale ziekten kan veroorzaken.

Helaas gebruiken we, bewust en onbewust, veel meer suiker dan goed voor ons is. Het merendeel van de Nederlanders zit na het ontbijt al aan de maximale geadviseerde hoeveelheid suiker van 25 gram per dag.

Wil jij minder suiker gebruiken, maar weet je niet hoe?

Gratis

Carola roept iedereen op om mee te doen aan deze challenge en 2016 suikervrij te beginnen. Geef na de feestdagen weer even wat aandacht aan jezelf en je gezondheid.

Om het voor de deelnemers zo leuk en makkelijk mogelijk te maken, kun je op www.sugarchallenge.nl gratis het e-book met 10 suikervrije afslanktips downloaden.

Daarbij staan er ruim 150 suikervrije recepten op de site en is er nog veel meer gratis informatie die jou helpt je doel te bereiken.

Carola van Bemmelen

Start Januari suikervrij is een initiatief van Carola van Bemmelen, auteur van de bestsellerserie 100% Suikervrij (ruim 60.000 boeken verkocht) en founder van Sugarchallenge.

Met haar hulp hebben al meer dan 100.000 mensen de Sugarchallenge succesvol volbracht. Carola volgde o.a. opleidingen op het gebied van Epigenetica, Orthomoleculair Voedingscoach, Hormonal Profiling, Hormoonfactortrainer en Metabolic Balance.

Ze leidt zelf Sugarchallenge coaches op en verschijnt regelmatig in de media als suikerexpert. Haar laatste boek 100% Suikervrij voor altijd is vorige maand verschenen en nu al toe aan een tweede druk.

Vanaf 11 januari start er ook weer nieuwe Suikervrij Slank en Gezond cursus. Klik hier voor meer informatie

Je kunt hier ook het boek bestellen

Gerelateerde artikelen

‘Groene’ cola

Door:

Afgelopen week heeft Coca-Cola groot uitgepakt: eindelijk is er nu supergezonde cola met een milieuvriendelijke verpakking. Speciaal voor dit product is het concern afgestapt van de vertrouwde kleuren rood met wit.

Lees verder

FemNa40