Een reminder voor Stoptober

Rook je nog en wil je stoppen dan is het nu je kans en doe mee aan de tweede editie van Stoptober.

Deze actie is in Amsterdam op 10 september van start gegaan.

 

Dirk Zeelenberg, Gijs Staverman en Najib Amhali hebben het startschot gegeven. Met deze actie roepen zij rokers op in Nederland om in de maand oktober 28 dagen niet te roken.

Aan de eerste editie deden ruim 38.000 mensen mee. Ook acteur Dirk Zeelenberg stopte daardoor vorig jaar met roken. Hij roept alle rokers in Nederland op om mee te doen.

'Het is best zwaar,' zegt Zeelenberg, 'maar als iedereen het tegelijk doet en rokers en niet-rokers elkaar helpen, dan gaat het lukken!'

Wil je stoppen met roken en kun je het niet zelf? Stoptober kan je op vele manieren ondersteunen.

Allereerst kun je de gratis app downloaden. Via de app ontvang je dagelijks tips en positieve prikkels die je helpen om het vol te houden. Je kunt deze tips ook per e-mail ontvangen. Je kunt dit bij je inschrijving op de site aangeven.

Dit jaar wordt er via de sociale media zoals Facebook en Twitter weer extra aanmoedigd om het 28 dagen vol te houden. Bekende en onbekende Nederlanders zullen daaraan meewerken.

Die onderlinge steun van stoppers is goud waard, zo is vorig jaar gebleken. Vooral de massale steun via Facebook heeft deelnemers enorm geholpen om het 28 dagen vol te houden.

Met Stoptober stop je dus niet alleen, er zijn duizenden mensen bereid om jou te helpen. Pak je kans en schrijf je nu in voor Stoptober.


 

De laatste peuk van Najib! Bekijk het filmpje.

Bron: Stoptober

Gerelateerde artikelen

FemNa40