Unieke blend van koffie en thee

De vernieuwende theerevolutie is het mengen van koffie en thee (coftea).

In Londen is het al hot en nu komt de trend ook naar Nederland overwaaien.

Koffie en thee zijn yin en yang.

Sommigen drinken dagelijks een paar koppen thee, anderen kunnen niet zonder een kop koffie.

 

 

Desondanks reageren zowel koffie- als theedrinkers enthousiast en krijgen geen genoeg van de bijzondere smaak van de nieuwe Dirty Chai. Deze unieke innovatie van Celestial Seasonings is een blend van koffie en thee en kent heerlijke ondertonen van kardemom, kaneel en zwarte peper.

Dirty Chai is een fantastisch samenspel van het natuurlijke van thee en de kick van een lekkere kop koffie.
Nog nooit werden deze twee samen gebracht om zowel koffie- als theeliefhebbers te bekoren. De drank kan op diverse manieren en naar eigen behoefte gedronken worden.

Drink Dirty Chai ‘au naturel’, met een scheut (plantaardige) melk of met toevoeging van honing, suiker of een andere zoetstof. Ook gekoeld met een schijfje citroen is deze Chai een lekker alternatief voor ice tea.

Theesommelier Mariëlla Erkens: ‘Door de intensiteit van de kruidige smaken is Dirty Chai ook zeer geschikt om mee te koken’.

Nieuwe Chai-range

Niet alleen is de Dirty Chai nieuw op de markt, Celestial Seasonings brengt een geheel nieuw Chai-gamma uit. De volledige range bestaat naast de Dirty Chai uit India Spice Chai, Coconut Thai Chai en Decaf India Spice Chai.

Zoals we gewend zijn van Celestial Seasonings is ook de nieuwe Chai-range verkrijgbaar in een lieflijke, volledig biologisch afbreekbare verpakking.

De thee is 100% natuurlijk, de ingrediënten zijn van de beste kwaliteit, afkomstig uit duurzame landbouw en er zijn geen kunstmatige geur-, kleur- of bewaarstoffen aan toegevoegd.

Probeer het eens uit!

 

Bron

Gerelateerde artikelen

FemNa40