Een 2e leven voor kleding van BN’ers

Wat een top idee! Ik zag het op tv bij
RTL Boulevard langskomen.

Liesbeth List heeft zoveel prachtige kleding dat ze eigenlijk niet zo goed wist wat ze hiermee aanmoest.

Ze heeft haar dochter Elisah om raad gevraagd en zo ontstond het idee om een webwinkel te beginnen.

 

Het is zonde dat de haute couture en designer kleding van bekende Nederlanders, na het gedragen te hebben naar een première, evenement of show, jarenlang in de kast verdwijnt. Elisah is begonnnen met de kleding van Liesbeth en is toen gaan polsen bij bekende Nederlandersen die hier wel wat in zagen.

Samen met twee vriendinnen

De kasten hangen vol met haute couture en designer kleding, er komt alleen maar meer bij. Elisah runt nu samen met haar 2 vriendinnen Elza en Vera de webshop en de showroom Second Stage Vintage.

In deze online winkel kunnen de sterren hun kleding aanbieden en verkopen. Ruth Jacott en Sandra Reemer hebben al menig haute couture stuk en schoenen te koop aangeboden.

Andere BN'ers, zoals Mariska van Kolck, Annemarie Oster, Tineke Schouten en Liz Snoijink hebben ook al interesse getoond en volgen dit initiatief. Nergens ter wereld is een winkel of webshop die haute couture van celebs aanbiedt, een gat in de markt dus.

De website is goed ingedeeld, zo kun je bekijken wie wat heeft gedragen en er kan worden geselecteerd op maat. De shop maakt onderscheidt in haute couture en ready to wear, dat te koop is voor een heel schappelijke prijs.

LET OP! Nog een leuk nieuwtje, Second Stage Vintage verloot een paar pumps, gedragen door Ruth Jacott, onder iedereen die op de Facebookpagina like aanklikt!

14 Maart wordt één van de personen die de pagina geliked heeft geselecteerd als gelukkige winnaar en op de Facebookpagina vermeld.

   

Hieronder zie je een impressie van de kleding van Liesbeth List en Tineke Schouten.


Foto's van links naar rechts: Roy Beusker, Hester Doove, Roy Beusker en Hester Doove

Fotograaf Tineke Schouten: Roy Beusker
Foto voorpagina: Hester Doove

Gerelateerde artikelen

FemNa40