Help… wat moet ik aan vandaag!

Je kent het vast wel… kasten vol kleding en niets om aan te trekken.

Met het stormachtige weer van de afgelopen dagen ben ik blij dat mijn winterkleding nog binnen grijpbereik hangt.

Maar toen het twee weken heerlijk lenteweer was, wist ik even niet wat ik aan moest trekken. Help!

 

Ik heb zoveel kledingstijlen in mijn kast en toch kom ik niet verder dan de standaard combinaties. Als ik dan op internet style blogs bekijk, zie ik kleding die ik ook heb, alleen kom ik er niet op om het op die manier te combineren. Trouwens... vaak zie ik ook absoluut niet of iets nog ‘kan’ of dat ik er beter aan doe om het aan een goed doel te geven.

Vorige week kwam ik in contact met personal shopper en stijladviseuse Patrice Hartman. We hadden direct een klik en zij verwerkt nu onze hippe Disfruta armbanden in haar style blogs. Want zij is ook iemand die weet hoe je met de juiste accessoires je look af kunt maken. Ontzettend leuk!

Natuurlijk spraken wij uitgebreid over ons werk en was ik direct geïnteresseerd toen zij vertelde dat ze ook mensen helpt door hun kledingkasten door te spitten. Hoe gaaf is dat! Wat kan wel en wat kan niet… en verder helpt ze ook met nieuwe combinaties. Als er dan belangrijke basisstukken ontbreken en je wilt raad hebben tijdens het shoppen, dan gaat ze met je mee.

Kosten

Is het duur? Nee, juist niet! In tegenstelling tot wat ik dacht, kun je haar hulp tegen een heel normaal tarief inroepen en hierover afspraken maken. Binnenkort komt ze bij me langs. We gaan dan samen door de inhoud van mijn kledingkasten en geeft ze mij tips over de combinaties die ik kan maken met de kleding die ik heb.

Daarna gaan we nog een uurtje shoppen, zodat ik zomerklaar ben! Beter om hierin te investeren en te zien wat ik met mijn kleding kan, dan dat ik weer een miskleun koop die ik jaren later nog met het prijskaartje in mijn kast terugvind!

Disfruta la primavera! Voor meer informatie: Facebook Hartman Advies.

Foto

 

Gerelateerde artikelen

Accept, love and dress your body

Door:

Elke vrouw verdient een geweldige uitstraling en een perfecte look en gelukkig kan dat op elke leeftijd en in elke maat. Loslaten van modetrends en verwachtingen van anderen maakt dat jouw unieke persoonlijkheid.

Lees verder

FemNa40