WINACTIE: Gratis een half uur stijladvies

Hoe leuk, gezellig en leerzaam kan een workshop zijn.

Een vriendinnenavond, een zussenavond of gezellig met collega’s.

Stijlcompleet geeft workshops individueel maar ook voor groepen.

 


De 5 redenen waarom workshops werken
 

Doen
Mensen leren het beste door te doen. Juist het feit dat mensen in een workshop actief participeren in plaats van passief te luisteren, verhoogt het (leer)effect significant.

Creativiteit
Meerderen weten meer dan één. De workshop is bij uitstek de plek om geïnspireerd te raken door de andere deelnemers. De veilige, gezellige omgeving van een workshop kan een uitermate sterke boost geven aan de (groep) creativiteit.

Samenwerken
Vaak winnen workshops aan kracht door de aanwezigheid van deelnemers omdat zij toch allen verschillend zijn en denken. Daardoor krijgen alle deelnemers een andere kijk op het onderwerp en vullen ze elkaar aan.

Commitment
Juist omdat er samengewerkt is om tot een resultaat te komen, draagt het bij aan een sterk gevoelde verantwoordelijkheid voor dat resultaat. Bij een goede workshop zijn alle deelnemers verantwoordelijk en gedragen zich daar ook naar.

Fun
Workshops bieden vaak de gelegenheid om in creatieve werkvormen anders naar zaken te kijken of mee om te gaan. Dit, samen met de positieve energie die in een groep ontstaat, leidt tot een hoge ‘fun-factor’ bij de deelnemers. Goede workshops zijn gewoon leuk en gezellig om aan deel te nemen!

Voorbeelden van workshops gegeven door Stijlcompleet
 

Kleur, stijl & borrel  -  Duur 2-3 uur. Locatie: Heesch (N-B)
Dit is een leerzame en zeker ook gezellige workshop. Tijdens deze workshop leer jij welke kleuren jou laten stralen. En welke modellen het beste in je naar boven halen. Je leert je eigen stijl te vinden of te creëren.
Inclusief een hapje en een drankje en het maken van een moodboard, welke je mee naar huis neemt en waarop je eigen stijl terug te vinden is. Voor 2 tot 4 personen.

Catwalktraining  -  Duur 2-3 uur. Locatie; Rosmalen (N-B)
Tijdens deze gezellige en leerzame workshop leer je vol zelfvertrouwen, rechtop te lopen. Deze workshop is zeker niet alleen geschikt voor mannequins en modellen, maar ook voor dames die tijdens deze workshop een goede, mooie houding willen aanleren. Voor 4 tot 8 personen.

WINACTIE

FemNa40 mag een half uur stijladvies weggeven.  Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor het stijladvies: 


Ben je al ingeschreven voor de nieuwsbrief, dan kun je natuurlijk ook meedingen door een e-mail te sturen.

De actie loopt tot en met 21 oktober aanstaande.

Voor meer informatie: stijlcompleet.nl of stuur een email naar info@stijlcompleet.nl

Stijlvolle, leerzame en hartelijke groet,
Marjon van Aar-van Dijk
Stijlcompleet

Gerelateerde artikelen

FemNa40