Het is zover… ik ga daten!

Het is zover… na bijna een jaar droog te hebben gestaan, op een sporadische date met getrouwde Darron en mijn ex Mark na, ben ik nu toe aan het echte werk.

 

Darron en Mark

Darron is een heerlijke grote donkere man, geeft boks- en zelfverdedigingslessen, is heerlijk in pak of casual tijdens een etentje of op de dansvloer en neemt altijd bloemen voor me mee. Hij is om op te vreten in bed,
ik noem hem 'lekker beertje' hmmm… maar hij is zooo getrouwd. Een relatie gaat het never nooit worden dus dat heb ik al uit mijn hoofd gezet. 

Mijn ex Mark is al 10 maanden verleden tijd, al vindt hij zelf nog steeds van niet. Na 2 jaar latten met veel lol
(hij woonde in Amsterdam en ik in Amersfoort) en 3 jaar samenwonen met veel stress en ruzie, was hij degene die zei terug te gaan naar 'zijn' stad. Hij zei dit bijna om de week en had al een appartement kunnen krijgen via een vriend waar hij inmiddels aan het verbouwen was (wilde weer gaan latten).

Maar ik hield voet bij stuk en zette me schrap om deze man buiten de deur te houden dit keer en dat had hij niet verwacht! Hij is blond en bijna 2 meter lang en lekker ohhh...

Ik dacht weleens kon ik hem maar in de kast zetten waar hij z'n mond hield en dat ik hem eruit haalde als ik zin had om de hele nacht door geweldige seks te hebben, wat een conditie heeft die man.

Na een paar keer hem op een zwak moment weer op te zoeken en toch weer even alle sterren in de hemel te hebben gezien maar de dag erna weer hetzelfde gezeik en gezeur, heb ik hem vorige week op mijn foon geblokkeerd want hij wil en zal me terug en haalt daarvoor alles uit de kast. Hij vreet al mijn energie en ik wil hem niet meer in mijn leven. Punt.

Ik heb lang getwijfeld want ik had de goede hoop links en rechts zo op straat wel 't een en ander tegen te komen maar dat valt vies tegen. Als je net als ik halve dagen werkt en de andere helft van de dag boodschappen doet, met de hond loopt en de perfecte moeder uithang…

Aanmelding bij datingsite

Tinder is het geworden. Ik geloof dat het op deze datingsite niet vooraan staat er een langdurige relatie uit te willen slepen want een man die daar wanhopig naar op zoek is, valt bij mij al af. Ik heb dus na lang wikken en wegen de App op mijn foon geïnstalleerd en na een synchronisatie met mijn Facebookpagina is het inschrijven een fluitje van een cent en de foto’s van de leukste mannen vliegen me direct om de oren.

Het lukt me niet om een profielfoto bij mijn account te krijgen maar ga evengoed de mannen langs en doe een hartje bij sommigen (veel). Het verbaast me dat ik zonder profielfoto toch al 4 keer een match heb en die mannen willen graag chatten en zijn gretig. Maakt dus volgens sommigen niet uit hoe een vrouw eruit ziet.

Ik zie de foto’s van de leukste mannen en ik vind het moeilijk te kiezen… ik heb de instelling op maximaal 50 kilometer en de leeftijd (gezien ik zelf 45 ben) op 40 tot 50 gezet.

Hot stone massage

Het gaat al direct goed, ik zie een foto van iemand die als profielfoto een hotstone massage heeft en ik doe iets fout maar ik weet niet wat en we hebben een match…

De man met de hot stone massage heet Sander en chat lekker weg. Hij vraagt mijn e-mail zodat hij foto’s kan sturen van zichzelf. Ik denk waarom niet want die massage vind ik toch wel een groot pluspunt dus ik stuur hem mijn adres. De foto’s komen binnen de minuut mijn mailbox ingevlogen en hij vraagt of ik ze ook van mij kan sturen.

Ik kijk met een kritisch oog naar de 2 foto’s die hij me stuurt en denk ach die lijkt me wel ok dus ook 2 leuke foto’s van mezelf per direct terug. Zo zegt hij, dat ziet er goed uit, wil jij misschien een massage van mij.

Ik krijg een beetje de kriebels en zeg: 'is het misschien niet eerst de bedoeling om even iets te drinken en een babbeltje te maken?' Ik vind dat hij erg opdringerig wordt en hij begint irritant te worden.

Op de datingsite zit ook een de-match knop en daar maar ik bij deze heel dankbaar gebruik van. Hij probeert het daarna nog 1 keer over de mail waardoor ik besluit niet zomaar meer mijn mailadres te geven.

Brad

Brad is wel ok... hij hangt op de foto aan een soort klimrek en is donker waardoor hij wel een aap lijkt.
Een spontane enthousiaste aap. Hij heeft het voor elkaar een door mij geplaatste foto, die blijkt tijdelijk op de site te staan maar ik weet bij god niet waar, te zien en vindt me leuk.

Hij komt uit Almere, nou dat is lekker dichtbij. Ik vraag of hij vaak date via deze weg… oeh zou dit mijn eerste date worden... ik ben best zenuwachtig. 'Toevallig ben ik vrijdag in Almere om daar bij een vriendin op bezoek te gaan en ik sta wel open voor een ontmoeting ergens in een cafe ofzo.'

Hij blijkt een gevangenisbewaarder wat ik dan wel weer stoer vind. Ik grap dat hij de slechteriken dus wel bij me weg kan houden, terwijl hij volgens mij de grootste stoute boef van allemaal is. Ik leg hem uit dat ik normaal gesproken een 'kat uit de boom kijk' figuur ben maar eens uit mijn comfort zone wil op deze manier.

Brad is al een keer op een date geweest 'bij iemand thuis'! Thuis afspreken is voor mij een absolute NO GO! Ergens iets drinken dat wil ik wel. Hij vraagt wat ik nu doe (het is bijna 22.00 uur) en wil nog wel even bij me langskomen.

Ik zeg nog een keer dat ik echt niemand thuis wil ontvangen en dat ik vaak rond 22.00 uur mijn bed inga, waarop hij zegt 'wacht op mij'... Het geeft aan dat Brad maar 1 doel heeft en dat is zo snel mogelijk bij mij tussen de lakens te komen.

Ik ben er al snel achter dat het niet eenvoudig is om gewoon gezellig met iemand ergens iets te drinken, want ze willen geloof ik dat gedeelte liever overslaan en hupsekeetje het bed in. Nou voorlopig lig ik lekker heerlijk alleen, welterusten!

Wil je op de hoogte blijven van m'n avonturen? Lees dan volgende week meer!

Gerelateerde artikelen

FemNa40