Mijn partner is impotent

Impotentie is toch het probleem van de man, is het niet?

Zeker, dat is ook zijn probleem, maar veel vrouwen lijden hieronder.

 

Het is zeker geen onderwerp wat je met je vriendinnen aan de keukentafel bespreekt. Dat komt omdat vrouwen het probleem vaak bij zichzelf leggen en zich schamen. Ze denken dat ze niet aantrekkelijk en sexy meer zijn of nog erger dat jij een ander heeft.

Vrouwen reageren verschillend op de impotentie van hun partner. In eerste instantie voelen ze zich niet aantrekkelijk genoeg en sexy meer. Daarnaast denkt een vrouw vaak dat haar partner een affaire heeft.

Dat is ook niet zo vreemd als je een goed seksleven achter de rug hebt en je partner ineens impotent is.
Verder zijn er vrouwen die niet genieten van seks. Dit kan een opluchting zijn voor de impotente partner.
Hij hoeft geen moeite meer te doen.

Sommige mensen hebben nu eenmaal minder behoefte aan seks dan anderen. Als je dan een partner hebt die ook niet zo'n behoefte heeft dan is het minder erg.

Maar het kan natuurlijk ook zijn dat er een serieus probleem is met het libido van je partner. Hij kan te hard werken of misschien last hebben van diabetis.

Buiten dat impotentie een groot probleem is, lijden beide partners hieronder. De vrouw voelt zich afgewezen. Ze wil met hem knuffelen en wordt weggeduwd (dit komt door het onvermogen) waardoor de vrouw zich geen vrouw meer voelt.

Bijna alle mannen hebben periodes van impotentie na de leeftijd van 45. Op de lange termijn veroorzaakt dit problemen en in de meeste gevallen is het gebleken dat er een medische verklaring voor is. Hier kan wat aan gedaan worden.

Hoe kan impotentie verholpen worden?
 

Huisarts
Maak het probleem bespreekbaar en ga samen naar een huisarts. Met je huisarts kun je bespreken welke oorzaken een rol spelen en welke aanpak kunnen helpen.

Medicatie
Er zijn verschillende geneesmiddelen op de markt die helpen om een erectie te krijgen. Sildenafil, Levitra en Cialis zijn het meest bekend. Na ongeveer een half uurtje beginnen deze zogenaamde ‘erectiepillen’ te werken. Ze helpen mee om opgewonden te raken en de erectie wat langer te behouden. 

Sildenafil en Vardenafil werken ongeveer 4 tot 5 uur. Sildenafil en Vardenafil kun je het beste innemen op een lege maag (3 uur na de maaltijd). Tadalafil werkt tot 36 uur.

Als de erectieproblemen veroorzaakt worden door hart/vaatziekte, diabetes of een schildklierziekte kunnen erectiepillen helpen. Bespreek dit wel eerst met de huisarts.

Hulpmiddelen
Een penisring kan wonderen verrichten. Deze bevestig je om de basis van een stijve penis zodat deze langer stijf blijft. Let wel op dat de ring maar dertig minuten mag blijven zitten.

Vacuümpompen zijn moeilijker te gebruiken, maar kunnen heel succesvol zijn; ze kunnen een man zelfs een orgasme bezorgen. Het zorgt ervoor dat er meer bloed naar de penis stroomt.

Wij hebben wat producten uitgezocht die kunnen helpen bij de aanpak van impotentie. Klik op onderstaande foto of merk.

Penisring van staal
€ 22,95
Enlarger vacuumpomp
€ 37,36
Levitra
€ 66,70
 Sildenafil
€ 59,20
Cialis
€ 70,00

Bron

Gerelateerde artikelen

FemNa40