Op weg naar balans in 2014

We zijn aan het transformeren gegaan en er lijkt geen einde aan te komen.

In 2014 zullen velen onder ons eindelijk de middenweg gaan vinden. We zijn op weg naar balans.

 

Het pad van rust en harmonie

Na jarenlang het bewandelen van het innerlijke pad, het uitzoeken van wie we zijn en wat we zijn. Het sorteren van positieve dingen en negatieve dingen. Het uitproberen van dit alles. Alles wat bij ons omhoog is gekomen dat ooit als een last voor ons is geweest. Alles wat naar de oppervlakte kwam. Het was veel, het is veel. Maar we zijn op weg naar het pad waar we in rust en harmonie kunnen gaan leven.

Ik kreeg het jaar 2014 door in beeldvorm

Ik zal het beeld dat ik zag voor jullie omschrijven. Let wel: niet iedereen zit al in deze fase van de transformatie van de 3e dimensie naar de 5e dimensie. Het zijn voornamelijk de lichtwerkers, nieuwetijdskinderen etc. die zich op dit huidige moment in deze fase beginnen. Zij zijn de voorlopers in deze nieuwe tijd naar een hogere dimensie. Zij zullen als eerste deze nieuwe fase gaan bewandelen. Uiteindelijk zal iedereen gaan volgen.

Het zou kunnen voelen alsof je aan het koorddansen bent. Je hebt het al vaak gezien. Je hebt ook de juiste informatie om te weten hoe dat je het moet gaan doen. De theorie ervan begrijp je, maar nu is het tijd om het ook daadwerkelijk te gaan doen. En dat zal niet voor iedereen even makkelijk zijn. De ene stapt op en weet al gelijk de balans te behouden en loopt zo door naar de overkant.

De andere doet het met heel veel moeite, maar die haalt de overkant ook. De ander valt er halverwege vanaf.
En weer een ander heeft al moeite bij het opstappen. Het kan soms zelfs voelen alsof je tijdelijk een blinddoek op hebt. Dit maakt je eerst bang en nerveus, maar al snel zul je begrijpen dat het je helpt om je evenwicht te vinden.

Geen vrees

We hoeven geen vrees te hebben. We hebben inmiddels al genoeg geoefend om te weten hoe dat we weer op moeten staan en terug op het koord moeten stappen. We hebben de nodige lessen achter de rug. Het koord hangt net boven de grond, we kunnen vallen, maar we zullen ons niet ernstig gaan bezeren. We zouden hoogstens een paar kleine schrammetjes op kunnen lopen tijdens de val, of een beetje onhandig op de grond belanden. Maar we zijn erger gewend. Het koord hangt laag genoeg om te oefenen.

We kunnen twee kanten opvallen. Links en rechts. Stel, links is de negatieve kant, dan kunnen we op dat moment hele negatieve gevoelens en gedachtes krijgen. Wees je bewust dat je aan het oefenen bent met het balanceren. Je hebt inmiddels de nodige ervaring om daar weer uit te stappen door bijvoorbeeld geloof te hebben en vertrouwen in het positieve.

Val je naar rechts, wat het positieve vertegenwoordigt, dan kun je misschien wel iets te zweverig gaan worden en de realiteit even willen ontvluchten. Maar ook hier hebben we inmiddels de nodige ervaring in. We weten hoe we ook daar weer uit moeten komen door bijvoorbeeld jezelf goed te aarden. We zijn aan het oefenen met balanceren. wees dapper en moedig en probeer er plezier in te hebben.

Ik wens iedereen veel liefde, licht, warmte, moed en kracht toe voor dit nieuwe jaar.

Een warmtevolle groet,
Ilona

Gerelateerde artikelen

FemNa40