Engelenbericht februari

De maand februari staat met Valentijnsdag natuurlijk in het teken van de liefde.

Daarom voor deze maand een bericht van de engelen der romantiek.

 

De engelen brengen het bericht dat jouw romantische gevoelens het waard zijn om nader te onderzoeken. Deze gevoelens representeren een nieuwe of hernieuwde (binnen een bestaande relatie) romance die naar je roept! Er is sprake van een sterke aantrekkingskracht.

En ja, deze persoon is echt een zielsmaatje (soulmate). Wanneer je nog twijfels had dan is dit het groene licht! De engelen moedigen je aan om je gevoel te volgen en te kijken waar het je brengt of bij wie!

Ook moedigen zij je aan om 'de touwtjes te laten vieren' om toe te staan dat de situatie zich op een natuurlijke manier ontvouwt. De engelen zien groot potentieel in deze relatie.

Om meer liefde in het leven te ervaren (wanneer je alleenstaand bent) adviseren de engelen om meer liefdevolle dingen voor jezelf te doen. Om heel goed voor jezelf te zorgen. De engelen leggen uit dat de relatie met jezelf de belangrijkste relatie is die je ooit zult hebben.

Hieruit komen alle andere relaties voort. Om jouw zelfliefde en zelfvertrouwen te vergroten, kun je werken met affirmaties en visualisaties. Op deze manier kun je ook een soulmate aantrekken.

Houden van is voor mensen niet altijd gemakkelijk, dat weten de engelen ook! De engelen leggen uit dat het komt omdat liefde in mensen alles naar de oppervlakte brengt wat zelf niet liefde is! Vaak zijn dat zaken die hun oorsprong vinden in de kindertijd.

Dit dient het doel dat jij deze zaken dan kunt verwerken en los kunt laten. Wanneer je dat doet dan zul je in staat zijn om meer liefde te ervaren. Onthoud dat engelen altijd om je heen zijn. Zij wachten op jouw hulpvraag en helpen je dan graag. In licht en liefde - de engelen der romantiek.

Ik wens je een hele liefdevolle maand! Wil je meer weten of wil jij een persoonlijke reading ontvangen? Dan ben je van harte welkom in mijn praktijk.

Hartegroet,
Linda Goodings - De Aarde Engel
 

Gerelateerde artikelen

FemNa40