Soulmates

Soulmates in andere levens hebben ook tijd samen doorgebracht.

Zij hebben (voor incarnatie) met elkaar afgesproken om in dit leven weer bij elkaar te komen voor wederzijdse spirituele en persoonlijke groei!

 

Iedereen heeft meerdere soulmates op verschillende gebieden: vrienden, familie, collega’s en romantische partners. Familie, vrienden en collega's worden ook wel zielenmaatjes genoemd.

Wanneer je een zielenmaatje voor het eerst ontmoet, kun je een bekend of vertrouwd gevoel hebben. Bij een soulmate kan er bij de eerste ontmoeting een onweerstaanbare aantrekkingskracht zijn die je verstand te boven gaat.

Maar dat hoeft niet. Soms openbaart het romantische potentieel in de relatie zich pas later. Het voelt met een zielenmaatje of soulmate al snel vertrouwd of moet ik zeggen als vanouds, alsof je elkaar al langer kent en dat is dus ook zo!

Soulmates bewust in je leven uitnodigen!

Afhankelijk van de soulmate relatie die je wenst, kun je soulmates op verschillende manieren in je leven uitnodigen. Hieronder enkele mogelijkheden beschreven.

  • Het allerbelangrijkste is dat je duidelijk naar het universum ‘adverteert’ wat je wenst in een soulmate relatie. Dit geldt vooral als je een romantische soulmate relatie wilt aantrekken. Je kunt letterlijk een lijstje kunnen maken van de eigenschappen die jij in je partner of in de relatie zou willen zien.
  • Vervolgens kun je de engelen of de romance angels als het omgaat in een romantische partner, vragen om een soulmate in je leven te brengen. Het universum ‘luistert’ altijd naar je gevoelens en gedachten. Het is dus belangrijk dat je weet wat je WEL wilt en daarop je focus gericht te houden.
  • Je kunt ook gebruikmaken van gebed en visualisaties. Visualiseer de relatie die je zou willen, wat ondernemen jullie samen? En probeer dit helemaal te doorvoelen.
  • Zelf liefde eerst! Zorg goed voor jezelf! Sta jezelf pleziertjes toe die leiden tot een groot plezier! Geniet van het hier en nu. Affirmeer regelmatig dat je geliefd en liefdevol bent. Als je zelfrespect groeit trek je ook meer liefdevolle mensen aan. Dit leidt tot gezonde vriendschappen en relaties gebaseerd op wederzijds respect.
  • De eigenschappen die je bij je soulmate zou willen zien, mag je ook in jezelf gaan ontwikkelen. Like atracts like (soort zoekt soort).
  • Geef je wensen duidelijk aan 'het universum' maar laat los hoe en wanneer het tot je komt. Sta het universum en de engelen toe om de romantische liefde/soulmate in je leven te introduceren als de tijd daar is.
  • Blijf openstaan voor het feit dat een soulmate er wel eens heel anders kan uitzien dan dat jij verwacht. Of dat er een zeker leeftijdsverschil is. Misschien is hij of zij zelfs al in je leven!

 

Een soulmate relatie hoeft geen leven lang te duren, maar het kan natuurlijk wel

Als het doel van een relatie 'geleefd' is, kan het zijn dat je ieder een eigen weg gaat. De lessen zijn immers geleerd! Wanneer èèn van de twee mates (spiritueel) groeit dan heeft de ander de keus meegroeien of niet.  Waarschijnlijk zal degene die ervoor gekozen heeft om niet mee te groeien uit je leven te vertrekken. Dit maakt ruimte voor een nieuwe persoon die beter past.

Romantische relaties kunnen als doel hebben om ‘familie issues’ te helen

De gevoelens die je hebt ten opzichte van je ouders hebben invloed op de keuze van een (romantische) partner. En ook op de manier waarop je met relaties omgaat. Heling en vergeving van je verleden is nodig om
(het karma) te helen.

Vergeven betekent overigens niet dat je goedkeurt wat er gebeurd is. Het betekent slechts dat je jezelf bevrijdt van destructieve patronen die je er misschien aan hebt overgehouden.

Innerlijke rust ten op zichtte van je ouders zorgt er in dit geval voor dat je niet langer 'ongezonde' relaties aantrekt met als doel om familie issues te helen. Wanneer de lessen geleerd zijn dan zullen alle relaties, inclusief die met jezelf, daar profijt van hebben.

Wil jij antwoorden op persoonlijke vragen met betrekking tot Soulmates of andere hartzaken? Dan ben je van harte welkom voor een reading in mijn praktijk.

Hartegroet,
Linda Goodings - De Aarde Engel  - earthangelfair

Gerelateerde artikelen

FemNa40