Engelenbericht januari

Voor de maand januari brengen de engelen het volgende bericht.

Na de feestdagen kun je wat overwelmd geraakt zijn door alle drukte en/of mensen om je heen.

 


Hoewel het vaak ook gezellig is, kun je, zeker wanneer je je niet afgeschermd hebt, het gevoel hebben dat je 'energetisch vol' zit.

Het kan ook zijn dat er wat oude emoties omhoog gekomen zijn. Zaken en emoties in je zijn aangeraakt en komen naar de oppervlakte omdat het tijd is om ze los te laten.

De engelen vragen je dat jij in jezelf blijft geloven en je niet laat afleiden van wat je weet. De engelen zijn bij je en helpen je om los te laten wat je niet langer dient. Dit is een positief proces want het bekend dat je (spiritueel) groeit.

Je kunt in de aankomende maand voor belangrijke beslissingen komen te staan. Het voelt alsof dat in het tweede en laatste deel van de maand meer zal spelen.

Je engelen adviseren om zeker dan je emoties in balans te brengen door goed geaard te blijven. Je kunt dat op verschillende manieren zoals buiten in de natuur een wandeling maken. Of stevige wortels vanuit je voeten diep de aarde in visualiseren.

Wanneer je even niet weet wat te doen, laat je dan leiden door de vraag welke stap of richting brengt mij dichter bij mijn hartewens? Of welke weg brengt mij en anderen het meeste geluk en zegeningen?

Maak je keuzes altijd vanuit liefde en je blijft op de goede weg. Ik wens jou een engelenrijk 2016.

Hartegroetjes,
Linda Goodings – De Aarde Engel

Gerelateerde artikelen

FemNa40