Engelenbericht februari

In navolging van de boodschap van vorige maand kan het zijn dat je grote levensveranderingen maakt of nog overweegt.

 

Voor de maand februari brengt de aartsengel Michaël de volgende boodschap: 'Nu is de tijd om daadwerkelijk stappen te gaan zetten. Kijk niet meer terug, maar kijk vooruit en weet dat deze stap echt voor jou het hoogste goed en heling is. En daarmee dus ook voor de betrokkenen in deze situatie'.

Aartsengel Michaël is de engel die je kan ondersteunen bij het doormaken van levensveranderingen. Hij kan je van de nodige kracht en moed voorzien zodat je gemakkelijker stappen kunt zetten. Hij is altijd dichtbij en bereid om jou te helpen. Het enige dat je hoeft te doen, is hem te laten weten waar je hulp bij wenst.

Aartsengel Michaël geeft aan dat hij specifiek kan helpen met het loskomen van bepaalde situaties of mensen die je lijken te beïnvloeden. Zo helpt hij jou om in je kracht te (blijven) staan en om bij jezelf te blijven.

Het hiernavolgende gebed en het energiewerk kun je gebruiken om de hulp van aartsengel Michaël in te schakelen.

Gebed

'Dank je wel, Aartsengel Michaël dat je over mij en mijn dierbaren waakt. Dank je wel, dat je mij helpt om mij veilig te voelen tijdens deze veranderingen. Geef alsjeblieft mijn (zelf) vertrouwen een boost zodat ik mij kan focussen om mijn prioriteiten en kan genieten van een vervullend en gelukkig leven'.

Energiewerk koorden snijden

Energiewerk dat je kunt met aartsengel Michaël om los te komen van situaties en mensen, is het snijden van etherische koorden. Met deze koorden worden de etherische koorden bedoeld waarbinnen zwaardere energieën heen en weer blijven gaan tussen jou een persoon of een situatie.

Deze koorden maken we allemaal en overal en het gebeurt veelal onbewust. Aartsengel Michael helpt je graag om je te ontdoen van deze koorden en hij doet dit met zijn blauw vlammende zwaard. Je hoeft niet bang te zijn dat je banden van liefde snijdt want deze worden nooit gesneden en blijven altijd bestaan.

Hoe ga je te werk?

Neem even een moment de tijd, ga rustig zitten en zorg ervoor dat je niet gestoord wordt. Nodig aartsengel Michaël uit om bij je komen en om met je te werken. Vraag om leiding, sturing en bescherming tijdens je energiewerk.

Aartsengel Michaël heeft een sterke energie die voor veel mensen voelbaar is als een luchtdrukverschil of je merkt dat de temperatuur in de kamer stijgt. Voor veel mensen is aartsengel Michaël ook te herkennen aan zijn kobalt blauwe kleur.

Wanneer je zover bent, vraag de aartsengel om de etherische koorden door te snijden tussen jou en…
(vul de voor en achternaam in persoon of benoemde situatie).

Blijf dan een paar minuten rustig zitten terwijl je diep in- en uitademt. De aartsengel doet al het werk. Je kunt misschien (subtiele) lichamelijke sensaties opmerken als rillingen of energieverschuivingen terwijl de koorden gesneden worden.

Bedank na afloop de aartsengel voor de heling en zorg ervoor dat je weer goed aard. Dit kun je doen door je focus weer helemaal in het hier en nu te brengen of door iets te eten.

Wil je weten hoe engelen met jou communiceren? Download dan op de website het gratis engelenwerkboek.

Hartegroetjes,
Linda Goodings – De Aarde Engel

Gerelateerde artikelen

FemNa40