Happiness is a lifestyle

Gelukkig leven is slank en gezond leven!

Gezondheid is meer dan gezonde voeding en beweging.

Gezondheid en vitaliteit betekent vooral emotioneel in balans zijn.

Gelukkige mensen zijn gezonder; dat is de conclusie uit onderzoek in de Positieve Psychologie.
Hoe komt dat?

 

Er zijn 3 redenen
 

  • Gelukkige mensen zijn actiever en bewegen meer. Uit verschillende onderzoeken blijkt een sterke correlatie tussen geluk en actieve vrije tijdsbesteding; gelukkige mensen gaan vaker de deur uit en besteden meer tijd aan hobby's, terwijl ongelukkige mensen meer voor de televisie zitten.
  • Gelukkige mensen maken makkelijker contact en hebben daardoor een rijker sociaal leven.
  • Positieve emoties helpen bij het verhogen van je weerbaarheid: zij sterken het immuunsysteem en verlagen het Cortisol niveau. Een balans tussen positieve en negatieve emoties leidt tot minder stress en zorgt voor sneller herstel bij ziektes.


Conclusie

'Geluk is goed voor de gezondheid en werkt levensverlengend. Het effect van geluk op de levensduur is vergelijkbaar met dat van al dan niet roken'. (Ruut Veenhoven, Erasmus Universiteit Rotterdam, 2006)

Veel vrouwen zijn een groot deel van hun leven bezig met slank willen zijn en volgen meestal veel diëten. Omdat niet gewerkt wordt aan bepaalde gedachten- en gedragspatronen vallen ze steeds weer terug in hun oude eetpatroon. Daardoor komen ze in het jojo-effect terecht.

Slank willen zijn en diëten kan dan regelrecht tot een obsessie worden. En omdat je niet lekker in je vel zit,
blijft dit effect zich alleen maar versterken.

Een anderen manier om slank te zijn en blijven is de Happiness lifestyle. Onderdeel van een 'Happiness lifestyle' zijn verschillende geluksgewoontes die vast in je dagelijks leven zijn geïntegreerd. Wil je voor jezelf ook zo’n Happiness lifestyle, doe dan mee aan het programma 'Slank en gelukkig'.

Omdat wij dit programma dit jaar voor het eerst doen, bieden wij het aan voor een heel voordelige introductieprijs.

Kijk voor meer informatie op de website

Foto

 

Gerelateerde artikelen

FemNa40