Kun je vanuit je vrouw ZIJN in je kracht staan?

Veel vrouwen zijn in verwarring of ze wel krachtig overkomen als ze meer gebruik gaan maken van hun vrouwelijke energie. 

Ze zijn bang dat dat niet zo is.

 

Wanneer we ons krachtig willen voelen, zijn we hard aan het werk, zijn we resultaten aan het boeken en aan het presteren. Door de masculine maatschappij zijn we gaan denken dat de enige manier om dat te doen de mannelijke manier is.

Je kent vast wel vrouwen binnen het bedrijf waar jij werkt die zich mannelijk gedragen, mannelijk kleden en een mannelijke uitstraling hebben. Zou het niet heerlijk zijn als deze vrouwen die vaak een belangrijke positie hebben binnen het bedrijf juist wat zachter en vrouwelijker zouden overkomen?

Veel vrouwen zijn bang voor hun vrouwelijke kant

Ze zijn gaan denken dat als je vrouwelijk bent je dan kwetsbaar bent en dus zwak. Want velen denken dat kwetsbaarheid gelijk staat aan zwakte terwijl het tegenovergestelde waar is. Wanneer je meer vrouwelijke energie in gaat zetten in je werk en je relaties zul je je veel krachtiger voelen.

Je verliest juist kracht door je vrouwelijke energie weg te stoppen. Omdat het niet je ware natuur is om met veel mannelijke energie door het leven te gaan, voel je je leeg, eenzaam, vaak moe en niet voldaan.

Het is dus heel belangrijk om de vrouwelijke en mannelijke energie in jezelf in balans te brengen. Als je die beide energieën in jezelf in balans hebt gebracht, breng je de wereld om je heen automatisch in balans. Je voelt je dan veel authentieker. Je wordt zichtbaarder en wordt serieuzer genomen.

Tijdens mijn coaching en trainingen leer ik vrouwen om meer gebruik te maken van hun vrouwelijke energie. Het zijn hele simpele manieren die altijd werken en waar vrouwen zich altijd goed bij voelen.

Wil jij dat ook ervaren? Schrijf je dan in voor mijn nieuwe 5 weken programma:

Geniet van je extatisch vrouw ZIJN en trek aan wat je écht wilt

Dit programma is voor jou als:

  • Je de juiste partner nog niet hebt kunnen aantrekken.
  • Je geen voldoening haalt uit je werk.
  • Je geen voldoening haalt uit je relaties.
  • Je last hebt van onzekerheden, angsten, blokkades.


Klik hier om alles te lezen over het 5 weken programma

Gerelateerde artikelen

Dankbaarheid

Door:

Wij schijnen ons geluksgevoel positief te kunnen beïnvloeden, door onszelf te trainen in het heel bewust kijken naar ervaringen die ons vervullen van een gevoel van dankbaarheid.

Lees verder

FemNa40