Meesterschap

We zijn bewuste scheppers van ons leven en in tegenstelling tot vroeger verloopt alles nu in een razend tempo.

Vertraging van de tijd bestaat niet meer. We moeten zien ons pad op een nieuwe manier te veranderen. Dat lijkt niet eenvoudig maar het gebeurt ongemerkt toch.

Nog nooit zijn er wereldwijd zoveel demonstraties geweest.

 

Misbruik

Door internet is een ander collectief bewustzijn ontstaan over de positie van vrouwen. Door meer openheid durven vrouwen geheimen die zij bij zich droegen nu aan het Licht te brengen. Niet alleen misbruik van de katholieke priesters met jongens, maar nu ook misbruik van nonnen met meisjes.

Recent zijn de demonstraties in India tegen misbruik van vrouwen en meisjes. Ook het drama van voormalig Miss World en Miss Israël , Linor Abargil, die openhartig vertelde dat zij vlak voor haar kroning werd verkracht. Sindsdien maakt zij van haar bekendheid gebruik om seksueel geweld tegen vrouwen onder de aandacht te brengen. Zij bezoekt scholen houdt lezingen en probeert slachtoffers over te halen de stilte te verbreken.

De hele mensheid is aan het veranderen. Onze perceptie verandert door een snel veranderend collectief bewustzijn. Vrouwen hoeven niet meer met angsten rond te lopen, de wereld volgt iedereen op de voet, zo ook macht en misbruik. Het is de tijd van transparantie.

Leugens

Eigenlijk was ons leven gebouwd op leugens. Veel vrouwen lopen of liepen rond met geheimen over misbruik. Macht hield vrouwen in hun greep maar nu durven zij er makkelijker over te praten omdat er zoveel manieren zijn om dit met elkaar te delen. Ook weten we nu dat dit mondiale problemen zijn die eindelijk aan het Licht komen.

Dit heldere Licht van de Liefde zet alles in een totaal ander Licht. Natuurlijk is onze eerste reactie er een van boosheid, woede en frustratie, vooral wanneer je je realiseert dat het leven vol met leugens heeft gezeten.
Maar boosheid lost niets op. Je drinkt zelf het gif, terwijl je wacht tot een ander dood gaat. De enige oplossing is vergeven.

Vergeven

Doordat we door de transparantie van deze tijd ontdekken dat we allemaal geleefd hebben met verborgen leugens, zullen we elkaar eerst moeten vergeven. We voelen ons verontwaardigd door de plotselinge nieuwe inzichten, waardoor wij in een nieuwe werkelijkheid terecht zijn gekomen en door alle onthullingen over alles waar wij altijd zo heilig in geloofden.

We zijn boos omdat we onze kracht zo weggegeven hebben. Gelukkig kunnen en durven wij ons nu uit te spreken omdat we weten dat ook wij vrouwen eindelijk gehoord worden.

Nieuwe wereld

Zo scheppen we een nieuwe wereld waar alleen de waarheid van NU telt, wat tot gevolg heeft dat wij in een collectief hogere frequentie kunnen leven met een hoger bewustzijn. Er zal er nog veel werk moeten worden verzet door onszelf voortdurend te testen op waarheid, een mooi begin van een nieuwe wereld.

Helaas zijn er nog veel groepen die zich door rotsvaste overtuigingen blijven verzetten, terwijl hun overtuigingen alles behalve Liefde in zich dragen maar slechts een cultuur voortdragen. Het zou een droom zijn als we alle liefdevolle dingen uit alle culturen zouden kunnen verenigen. Alles samen brengen in de harmonie van Liefde creëert een wereld waar wij naar streven.

Als kind bezaten wij de magische kunst van het scheppen. We kunnen teruggaan naar dit punt om onszelf te herinneren wat we deden. Een hemel scheppen hier op aarde is mogelijk als wij onze verantwoordelijkheid nemen voor de aarde.

Kristalkinderen

Begin jaren negentig werden de eerste hoogfrequente kinderen geboren op onze laagfrequente planeet. Zij zijn geboren met een ongekende hoge gevoeligheid en kunnen niet makkelijk omgaan met andere mensen vanwege hun ongelooflijke sensitiviteit. Deze kinderen hebben moeite met aarden, zijn erg in zichzelf gekeerd en creëren wat wij autisme en spectrum stoornissen noemen.

Dit is niet 'slecht' maar kan wel heel ingewikkeld zijn voor ouders. Later zullen we gaan ervaren dat deze kinderen het antwoord hebben. Ze zijn erg goed in het omgaan met de nieuwe energie en dat is de reden dat ze hier geboren zijn. Ze weten hoe ze met deze energie moeten werken.

We bevinden ons nu in de eeuw van harmonie en zijn begonnen aan een tijd die iedereen gelijkwaardig zal gaan maken. Afscheiding, wat problemen opleverde, maakt plaats voor het samenleven in harmonie. Kristal Kinderen gaan de hemel op aarde scheppen en ondanks de vele problemen is onze hoop op hen gevestigd. Deze kinderen brengen het antwoord.

We zullen dit in de nabije toekomst gaan ervaren. Zij zullen de zaden diep in onze harten planten en deze goed voeden. Ze hebben de kennis hoe ze met de nieuwe energie moeten omgaan en het zal heel goed aanvoelen.
Al die jaren hebben wij ze Kristal Kinderen genoemd omdat zij 20 jaar geleden kinderen waren, nu inmiddels tieners en volwassenen. De meesten zijn zich echter niet bewust van hun bijzondere gaven maar door een collectieve hogere energie zijn zij op een bijzondere manier met elkaar verbonden.

De toon is gezet

De Aarde is stervende en het is hoog nodig in een nieuwe eenheid met haar samen te werken. De Kristal Kinderen zullen niet alleen aan een nieuwe Aarde werken maar ook aan mensen die verantwoordelijk zijn voor aardse problemen door gebrek aan begrip.

Kristal Kinderen hebben een 'toon' gevonden om met elkaar te communiceren en binnenkort kunnen wij allemaal op deze toon afstemmen en is negativiteit niet langer toegestaan. Wij verlangen allemaal naar vrede maar de beelden op tv zijn allesbehalve bevredigend. Wij moeten NEE gaan zeggen tegen oude machtssystemen. Vaak definiëren wij onszelf met wat wij eigenlijk niet meer willen maar toch doen vanuit gewoonten.

NEE zeggen

Om de zeven jaar gaan we door een andere cyclus, een machtscyclus. Als je terugkijkt op je eigen leven zie je dat je door vele machtscycli bent gegaan, wij willen dat niet meer. Ook tegen regeringen zeggen wij NEE. De hele mensheid zegt NEE tegen macht. We laten daarmee zien wie we NU zijn.

Leven vanuit wat we willen en niet meer vanuit wat we niet meer willen. Dit bereiken we niet met JA zeggen,
maar met NEE zeggen. Dan is het ook niet meer nodig om dingen weg te stoppen en zijn de zaden van de waarheid geplant.

Kristal Kinderen hebben vaak fysieke uitdagingen of beperkingen. Ze hebben wanorde veroorzaakt en ouders tot wanhoop gedreven maar omdat ze waren aangesloten en in contact stonden met kristallen konden zij de hogere trilling, die dit gedrag veroorzaakte, op Aarde integreren. Heel herkenbaar zijn hun antwoorden als
'ik weet dat gewoon'.

Deze collectieve energie zal verhoogd worden en ons in harmonie brengen met kristal. Ook zal het autisme, waarmee deze kinderen vaak worstelen, verminderen. Hun diep verborgen gaven zullen worden ontdekt en als wij door onze eigen groei in staat zijn niet te oordelen maar te 'zien' vanuit een ander perspectief zullen wij deze ongelooflijke gaven die in deze kinderen schuilen gaan mogen ervaren.

Negatieve energie houdt ons in een lagere frequentie maar als we in staat zijn dat los te laten, zullen we eerder deel uitmaken van dit nieuwe collectieve bewustzijn en kunnen aarden in een prachtige nieuwe wereld.

Uiteindelijk zijn we hier om de kunst van Meesterschap te leren. Meesterschap is een positieve mogelijkheid vinden in negatieve energie.

Gerelateerde artikelen

FemNa40