Moed en vertrouwen

In het oude Egypte deden de in priesterschap opgeleide ingewijden er vele levens over om hun ogen volledig te openen voor andere realiteiten. Zij werden opgeleid om in bepaalde families te reïncarneren en te onthouden wie ze waren.

 

 

 

Moeders en vaders begrepen wie zij zouden gaan baren omdat zij daar over droomden. Zij wisten wie er in hun lichaam ging komen al vóór de conceptie en konden méér zien en in verschillende realiteiten kijken. Zij werden de ogen van Horus genoemd, omdat zij in verschillende werelden konden zien – de waakwereld en de slaapwereld, de wereld van de dood en de wereld van de droom.

Meesters

Zij, die onze oude ogen willen openen en die de wakker wordende meesters zijn, zijn in vele andere  levens opgeleid. Het wordt nu tijd om deze kennis te integreren in een lichaam en in een systeem dat natuurlijk verre staat van het leven in een tempel en in onze hedendaagse maatschappij  vol met  bureaucratie  nauwelijks toepasbaar lijkt. Zo zit het leven nog niet in elkaar. Lichaam, ziel en geest bepalen zelf het tempo van toepassen van deze talenten.

Het ego

Het ego kijkt maar naar één deel van jezelf. De ziel, of de ogen van Horus, die door jou heen kijken, heeft een hele andere kijk op wat goed voor je is en zij bepaalt het tempo van de groei omdat zij de constitutie en de blauwdruk kent, waardoor het zenuwstelsel niet verstoord raakt. Het zenuwstelsel is zich in rap tempo aan het ontwikkelen en dit kun je herkennen doordat je in staat bent een vibratie te ondergaan en te zien, voelen en herkennen, dat er iets ongewoons aan de hand is. Gewoonlijk steekt ontkenning dan de kop op, want als de logische geest niet kan verklaren wat er gebeurt of er geen grip op kan krijgen, ontken je de ervaring of blokkeer je de herinnering eraan. Blijf daarom in je intuïtie en blijf vertrouwen op wat je voelt, ook al lijkt dit niet logisch. Ongeduld is een valkuil voor velen omdat je het gevoel hebt ergens heen te moeten. Als je een versnelling wilt voor het openen van oude ogen, spreek dan deze intentie uit. Gedachten “zijn”, gedachten “scheppen”.

Aarde

Dit is de tijd van grote gebeurtenissen op Aarde. Ieder van ons WEET dat je hier bent in een tijd van diepe betekenis. Dit is de eeuw waarin de mensheid fysiek, voor je ogen, zal muteren en letterlijk wordt wat zij daarvóór niet was. Wat zij gaan worden? Multidimensionale wezens! Een groot woord  en een groot concept maar niettemin zal het net zo gewoon voor ons zijn als onze veters strikken. Multidimensionale mensen zijn mensen die bewust bestaan op verschillende plaatsen tegelijk. Mensen muteren of evolueren tot wezens die in staat zijn van één station naar het andere over te schakelen, en die de grootsheid van wie zij zijn begrijpen, begrijpen dat zij niet eindigen waar hun vel eindigt. Mensen eindigen zelfs niet waar hun aura of etherisch lichaam eindigt; ze bestaan in vele verschillende realiteiten. Ze kunnen zelfs op twee plaatsen tegelijk zijn en kunnen ook zo weer verdwijnen. Het Zelf dat naar de vierde dimensie van bewustzijn kan gaan is de toeschouwer, niet de denker. Dit is de eeuw van het Zelf, dat begrijpt dat het denkend deel van het Zelf wel belangrijk is maar niet de opperbevelhebber van het fysieke lichaam; het moet een adviseur zijn. Wij worden nu geleid om de weg van de intuïtie te cultiveren om een huwelijk in het bewustzijn tot stand te brengen. Een huwelijk van ons mannelijk aspect, het logische deel, met het vrouwelijk aspect, het gevoel. Door ze samen te brengen kunnen ze één worden.

Verandering

Het wordt de hoogste tijd om er aan te gaan werken. We zijn op een cruciaal punt aangekomen. Het is tijd voor een enorme verandering, een geweldige sprong, die van loslaten, vrijmaken en laten gaan. Het is tijd om ons geheel door licht en geest te laten leiden, en tijd om onszelf één te laten worden met de multidimensionale delen van het zelf, waarvan we het bestaan niet vermoedden. Deze aspecten van het zelf bestaan echt! Zij zijn met je verbonden en gebruiken jou, de vaandeldrager van de ziel, als voertuig van het licht, in dit universum in deze tijd.

Gerelateerde artikelen

Anders bekeken

Door:

Er gebeurt veel in deze tijd! bij iedereen is het hard werken aan wat het leven ons momenteel brengt. Er worden op allerlei gebied verliezen geleden. Verlies van baan, geld, partner, huis enz enz. Hoe gaan we hier mee om

Lees verder

FemNa40