Oranje… het is bijna weer zover

Het WK voetbal is al super van start gegaan met de geweldige overwinning op Spanje met 5-1.

Vanavond wordt het heel erg spannend tegen Australië. Duimen dus!

 

De eeuwige discussie

Kijk je in je oranje outfit gezellig met de hele buurt of heb je een hekel aan voetbal en is het een paar weken klaar ergernis en afzien? Als je niet van voetbal houdt, kun je natuurlijk altijd gaan tekenen, al niet dan niet samen bij mij in een workshop of persoonlijk een op een tijdens een consult of open atelier.

Speciale voetbalaanbieding: wil je een afspraak in de WK periode (van 18 juni - 13 juli 2014) dan krijg je een persoonlijke mandala cadeau!

Oranje is een kleur die niet te missen is, voor ons Nederlanders niet met het koningshuis, het is de nationale kleur naast onze vlag. Het valt op, je kunt niet om oranje heen.

  • Het is ook de kleur van je 2e chakra, het Heiligbeenchakra. Sisthana in het Sanskriet.
  • Het staat voor verandering, emoties, verlangen, behoeften, contact met de ander, plezier. Creativiteit.
  • Het zit in je energetische lichaam tussen je schaambeen en je navel.
  • Het gaat over je bijnieren, je onderrug, je geslachtsdelen, je baarmoeder, eierstokken, testikels, blaas, bloedsomloop.
  • Met het leven meestromen, in de flow gaan zitten, voelen. Het is een opvallende kleur, over het algemeen worden mensen er blij van…

Kun je niet zo goed tegen oranje? Dan kan het zijn dat dit chakra te maken heeft met een ‘blokkade’. Probeer dan voor jezelf eens te onderzoeken hoe je reageert op oranje, op het ‘principe’ meestromen, hoe je voelt en denkt over het betreffende gebied in je lichaam. Maak eens een tekening met alleen oranje…en let op je gevoel, lichaam en wat er in je hoofd opkomt.

Mail het resultaat naar info@estherfoppen.nl met je bevindingen erbij of neem telefonisch contact op. Onder de eerste 5 tekeningen verloot ik een gratis consult.

Ik ben benieuwd naar het resultaat!

Agenda voor de komende weken MFC de Bogen, Drielanden, Harderwijk:

Donderdag 19 juni Zendala workshop 20:30-22:00 uur

Zaterdag 21 juni Zwangeren en Baby beurs  10:00-14:00 uur

Maandag 23 juni Workshop intuïtief tekenen 20:30-22:00 uur

Dinsdag 24 juni Open Atelier 10:00-11:00 uur

Donderdag 26 juni Zentangle workshop 20:30-22:00 uur

Voor consulten of coaching kun je een afspraak maken via mijn website, de mail: info@estherfoppen.nl of telefoon: 06 506 987 32.

Gerelateerde artikelen

FemNa40