Passie, plezier en liefde

Waar ligt je pad? Wat zullen we daar over zeggen. Inderdaad, soms is je pad wat 'donkerder' en kun je niet zien waar je gaat.

Onthou dan goed: wat is ook alweer je doel, wat is je intentie, waar wil je naartoe? Schrijf het anders op, maak er een 'tegeltje' van en maak het mooi. Wanneer je dan je pad niet ziet, kijk dan naar je tegeltje.

Weet dat de mist vanzelf optrekt wanneer de zon weer gaat schijnen. En dat gebeurt ook vanzelf, want er is altijd zon. Er is altijd licht. Dus licht op je pad!

 

Ben je hard voor jezelf?

Doe geen rare dingen, wees niet hard voor jezelf. Daar word je alleen maar ellendiger van zoals je weet. Je hebt het al goed geleerd, vergeef jezelf meteen voor die klein-makende gedachten. Het is goed als je een tijd niets wilt doen. Wie zegt dat je actief MOET zijn? Dat maak je zeker toch zelf wel uit! In jouw tempo, wanneer jij wilt. Het is nog steeds jouw leven, het zijn jouw lessen.

Al contact gemaakt?

Wel zou ik willen dat je mediteert en contact maakt met de engelen, je gidsen, lichtwerkers, adviseurs en elke vorm die jou kan helpen. Zij hebben veel boodschappen. Voor jou en voor anderen. Je kunt er je Passie van maken. Doe dat.

En nu denk je weer: ik heb zoveel onafgemaakte doelen! Nou en?! Ga op onderzoek en doe wat je leuk vindt. Trek je niets aan van anderen. Doe leuke dingen, dat geeft Passie en Plezier! Dan gaat er een wereld, een mooie wereld, voor je open. Wil je dat? Er is niets dat je tegenhoudt! Je vertrouwen in de mooie dingen van het leven zal groeien. En er zullen meer mooie dingen gebeuren. Dat is wel zeker! Wees lief voor jezelf. Wees lief voor anderen. Uit Liefde gebeuren de mooiste dingen. Onthou dat!

Wat zijn je ervaringen?  Deel ze met ons in de comments hieronder!

Gerelateerde artikelen

FemNa40