Mijn naam is Debbie van Beek. Massage en coaching zijn een rode draad in mijn leven. Als ik terugkijk, zie ik dat zij mijn passies en talenten zijn. Ik ben afgestudeerd klassiek- en energetisch masseur aan Holos Academie in Utrecht. Daarna heb ik bij Esoterra in Utrecht de cursus stoelmassage gevolgd. Ik heb in 2010 de opleiding Omega Health Coach afgerond. Ik vind het heel belangrijk mezelf jaarlijks bij te scholen.


Na vele jaren binnen het bedrijfsleven werkzaam geweest te zijn, ben ik in 2012 met mijn massagepraktijk gestart. Ik heb ervoor gekozen samen te werken met PIENERGY in de Rijnstraat in Amsterdam. Deze locatie straalt de sfeer en energie uit die bij mij past.


Tijd en aandacht voor jou, dat vind ik belangrijk!


Ik ben 55 jaar oud. Menig keer wordt mij gevraagd hoe het komt dat ik er zo jong en vitaal uitzie. Voor mij ligt de sleutel in de balans tussen lichaam en geest. Al 15 jaar verdiep ik mij in vitaliteit en gezondheid. Ik waarschuw je dat mijn massages meer zijn dan alleen ontspanning, ontstressing en revalidatie. Door de combinatie van diverse oosterse technieken, zoals acupressuur en energetische healing, worden ook eventuele emotionele disbalansen geharmoniseerd.


Ik nodig je graag uit voor een heerlijke massage. Voor het maken van een afspraak kun je bellen: 06-50932624 of email: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)
Meer informatie vind je op http://www.massagepraktijk-Amsterdam.nl

Tijd voor mezelf

Door:

Ik had tijd voor alles: werk, plezier, mensen. Heb wel vaak gehoord: je bent er nooit. En dat was gewoon niet waar. Er gebeurde zoveel leuke dingen in mijn leven, naast het harde werken.

Lees verder

Stapjes doen

Door:

Weet jij wat je wilt? Weet wat je wilt! Dat is heel belangrijk. Stel jezelf een doel, dat leert je te focussen. Plan kleine stapjes, zodat de factor 'falen' NUL is. En dat wil je toch?

Lees verder

Tijd voor een tweede carrière?

Door:

Debbie van Beek was jarenlang werkzaam als directiesecretaresse. Twee jaar geleden maakte ze de overstap naar een tweede carrière, een eigen massagepraktijk. Debbie geeft massages in haar praktijk en op locatie.

Lees verder

Nekmassage

Door:

Nekmassage is zeer ontspannend. Oefen bijgaande 5 stappen snel en trakteer een dierbare op een heerlijke ontspanningskuur.

Lees verder

Money, money, money

Door:

Geld, ja dat lijkt ons wel wat. Aangezien het voor jou ook een issue is. Jij probeert je er los van te maken en de stroom te vinden, stroming te laten ontstaan. Maar zo werkt het niet!

Lees verder

Passie, plezier en liefde

Door:

Waar ligt je pad? Wat zullen we daar over zeggen. Inderdaad, soms is je pad wat 'donkerder' en kun je niet zien waar je gaat. Onthou dan goed: wat is ook alweer je doel, wat is je intentie, waar wil je naartoe?

Lees verder

Ontspanning door ademhaling!

Door:

Stress en computerwerkzaamheden veroorzaken spierspanning en daardoor vertraging van de bloedsomloop. Pijnklachten o.a. in rug, schouders en de nek worden veroorzaakt doordat afvalstoffen niet kunnen worden afgevoerd.

Lees verder