Wij zijn de scheppers van ons eigen leven!

Lees dit en voel of het voor jou klopt, laat het anders maar gewoon weer lekker los!

Niemand anders dan jijzelf creëert je eigen leven.

Iets om goed tot je door te laten dringen.

 

 

Aan de ene kant zal je hierover opluchting voelen maar waarschijnlijk ook verzet. Ja maar… dit wilde ik niet in mijn leven. Ik wil niet ziek zijn, ik wil niet door terroristen worden gedood.

Dat klopt. Maar doordat jij je richt op het niet-willen, ligt je focus daar. Nee dat wil ik niet zal je aandacht voor die nee toch bij je brengen. Het Universum reageert niet op 'nee' maar op de aandacht/focus voor wat dan ook.

Zie jezelf als een magneet. Wat jij denkt en wat jij voelt, zal in je leven zichtbaar worden als feiten. Dit kun je vaak in het leven van anderen heel goed zien en je kunt er mee oefenen en spelen in je eigen leven.

De wet van de aantrekkingskracht is een universele wet die in het hele Universum werkzaam is. Als je dit beseft, zul je geïnspireerd worden om zorgvuldiger om te gaan met hoe jij je voelt en welke gedachten aan dit gevoel ten grondslag liggen.

Laten we onszelf het beste gunnen en dus geen angst en haat voelen en zaaien, maar liefde en veiligheid.
Daar zit de kneep. We mogen ons richten op wat we wél willen en daar een positieve verwachting over hebben. Dan zal dat in ons leven verschijnen.

Alle programma’s die zo ontzettend veel aandacht besteden aan die kant die we eigenlijk niet willen, zullen niet meehelpen om te krijgen wat we willen. Al die mensen die praten en vooral voelen over hoe erg en hoe verschrikkelijk en hoe eng alles is, zullen niet meehelpen om te krijgen wat we willen.

Kies bewust waar jij je aandacht op richt. Kies voor een leven in liefde en harmonie. Zoek gedachten die je een goed gevoel geven. Dit doen, voelt ook voor mij soms zo harteloos.

Want al die mensen die dit treft, gun ik ook iets anders. Maar ik kán niet anders dan hierover schrijven omdat ik voel dat de oplossing ligt in het focussen op wat we wél willen.

Liefde sturen naar de mensen die met het terrorisme te maken hebben gehad. En dan loslaten en me richten op waar ik blij van word. We hebben allemaal een feilloos geleidingssysteem waar we op mogen vertrouwen,
waar we alleen maar op kúnnen vertrouwen.

Citaat uit De wet van Aantrekking van Esther en Jerry Hicks:

'Jij bent de schepper van je ervaring en je bent in dit fysieke lichaam gekomen door de kracht van je verlangen. Je bent hier niet gekomen om jezelf te bewijzen dat je waardevol of wat dan ook bent. Je bent hier niet om verlossing te vinden op een ander vlak. Je bent hier omdat je een specifiek doel had om hier te zijn.

Je wilt een bewuste creator zijn en je hebt gekozen voor deze fysieke dimensie van tijd en ruimte, zodat je je begrip kunt verfijnen en dan kunt zien wat het in gedachten gecreëerde je heeft opgeleverd door het in je fysieke ervaring te laten komen.

Je draagt bij aan de uitbreiding van het Universum, en Al-wat-Is profiteert van je bestaan, dankzij jouw blootstelling aan deze ervaring en door jouw groei. Wat je tevreden wilt stellen is tevreden met alles wat je doet.

Er is geen lijst van dingen die goed zijn en geen lijst van dingen die slecht zijn. Er zijn alleen dingen die afgestemd zijn op  je ware intentie, en dingen die daar niet op afgestemd zijn.

Je kunt de leiding vertrouwen die van binnenuit komt om je te laten weten wanneer je afgestemd bent op je staat van NATUURLIJKE WEL-ZIJN'.

Ik heb deze zinnen al vaak gelezen en nog een heleboel andere boeken ook. Toen ik de eerste keer in aanraking kwam met deze materie voelde ik zo’n enorme opluchting. Want ik vond het leven altijd zóóó zwaar en moeilijk.

Ik voelde dat wat ik las klopte met wat ik eigenlijk diep van binnen altijd al wist. Het is een hele andere manier van kijken en leven maar wel één waar ik véél blijer van wordt.

Laten we vanaf nu praten over wat we wél willen. Laten we ons voorstellen hoe mooi het zou zijn als iedereen zich veilig voelt. Probeer een voorstelling te maken wat je graag zou zien in jou leven. Zodat je gaat voelen wat je wél wilt.

We leven in een prachtige wereld met geweldige mogelijkheden. Een Universum wat voor ons is.
Een Universum wat ons steunt en ons Wel-Zijn wil. Geen boze God, maar een liefdevol en overvloedig Universum/God.

Wij staan zelf aan het roer! Er is niemand anders die dit voor je doet of regelt. We’ve got the power!
Wij bepalen door bewust te kiezen voor ons geluk. Door de wet van aantrekking zal alles waar we veel over praten en gevoelens bij hebben naar ons toekomen.

Ik kies voor uitzinnige vreugde, waar kies jij voor?

Gerelateerde artikelen

FemNa40