Natuurlijke deodorant in poedervorm, bestaat dat?

Ja, dat bestaat! Hoe kun je een deodorant in poedervorm onder je oksels aanbrengen, is meteen de vraag! Dat leggen we later in deze blog uit.

Allereerst kunnen we je vertellen dat The Ohm Collection een natuurlijke deodorant is in poedervorm en van Nederlandse bodem afkomstig is.

 

De Deodorant is gemaakt van natriumbicarbonaat (baking soda) en de allerbeste kwaliteit heilzame essentiële oliën, 100% puur natuur dus. De eerste premium natuurlijke deodorant waar je écht op kunt en mag rekenen. Deze deodorant is verkrijgbaar in zes heerlijke geuren:

 

Voordelig uitproberen?

En omdat deze vorm van deodorant volledig nieuw is, hebben we ook samples opgenomen in het assortiment. Dan kun je jezelf ervan overtuigen dat deze deo echt werkt. Klik hier voor alle mini's.

Gebruiksaanwijzing

Maar hoe doe je dat dan, zo'n deo in poedervorm? Voor sommige is het wellicht een beetje wennen in het begin omdat het 'anders' is, maar voor velen is dit 'beetje wennen' een kleinigheid ten opzichte van het resultaat.

Breng een klein beetje deodorantpoeder aan op die plekken die je graag 24 uur lang droog wilt hebben én heerlijk wilt laten ruiken. Als je nog wat onwennig bent met het aanbrengen, hebben we een tip voor je.
Breng de deo aan als je net klaar bent met het aanbrengen van een dagcrème of bodylotion. Je handen zijn dan nog ietsje vettig en dat maakt het aanbrengen van het deopoeder makkelijker.

Of breng het aan vlak na het douchen als je oksels nog een klein beetje vochtig zijn. Maar zoals met alles... oefening baart kunst en na verloop van tijd gaat het als vanzelf en wil je nooit meer wat anders!

Foto en bron: Solobiomooi

Gerelateerde artikelen

Deodorant zonder aluminium

Door:

Krijg je van deodorant ook altijd jeuk, witte strepen en vergelen je shirts? Ik heb hier erg veel last van en ben op zoek gegaan naar een deodorant, waar ik die problemen niet mee zou hebben.

Lees verder

FemNa40