Eetbare biologische huidverzorging

Huidverzorging waar je mee kunt smeren én waar je van kunt smullen… Dat klinkt heel gek, maar dat is toch is het echt wat je met Tasty Skincare kunt doen.

Alle ingrediënten van dit nieuwe merk komen rechtstreeks uit de natuur en bieden natuurlijke kracht.

De huidverzorging is puur, eerlijk, 100% biologisch en… eetbaar dus!

 

Lekkere olie!

De bedenkers van Tasty Skincare geloven er heilig in. Alles wat je op je huid en in je haar smeert, moet je ook kunnen eten, want uiteindelijk komt ook dit in je lichaam terecht. Logisch-plus eigenlijk!

Dus daarom kun je de drie gezichtsoliën en het oog- en lip serum ook gerust gebruiken als slaolie of bijvoorbeeld door je smoothie doen. Maar de vier biologische producten zijn in eerste instantie bedoelt als krachtige voeding voor je huid.

Producten van Tasty Skincare

Argan olie staat bekend als het vloeibare goud. Maar het kan nog beter! Want wat is er nu krachtiger dan pure argan olie? Juist… argan olie met iets extra’s, met een plus! Gebruik de serums onder je dag en/of nachtcrème als je huid een krachtige boost kan gebruiken.

De Argan Olie + zit boordevol antioxidanten, vitamine E en essentiële vetzuren. Het beschermt tegen vrije radicalen, gaat uitdrogen van de huid tegen, vermindert littekens, werkt kalmerend bij huidaandoeningen en maakt je huid fluweelzacht. De olie is verrijkt met biologische granaatappelpit olie. De Tasty Skincare Argan+ is te gebruiken voor je huid, je haren en je nagels.

De Tasty Skincare Argan Olie ++ is een extra rijk serum, ontwikkeld voor de zeer droge huid. Deze olie is een blend van biologische argan olie, amandel olie, teunisbloem olie, borage olie, jojoba olie en rozenbottelolie.

De Argan Olie +++ is een gladde melange van 100% zuivere en gecertificeerde biologische oliën die je huid intensief voeden en de natuurlijke productie van collageen stimuleren en de elasticiteit verhogen. Perfect voor de rijpere huid die je zo lang mogelijk fris en stralend wilt houden.

Het Tasty Skincare Oog- en Lip Serum geeft een zachte, krachtige boost voor en stralende opslag en sensuele lippen. Het betreft een blend van 100% zuivere biologische oliën: borage olie, amandel olie, jojoba olie,
argan olie, teunisbloem olie, hennepzaad olie en rozenbottel olie. Allemaal bedoeld om de gevoelige en kwetsbare huid te voeden en vochtophopingen rond de ogen te verminderen.

Waar te koop

Dit zijn vier prachtige producten, zonder fratsen met een natuurlijke oerkracht. Een gedurfde en bijzondere combinatie van voeden & voeding. Tasty Skincare laat je optimaal genieten van de natuur! De producten van dit nieuwe merk zijn o.a. verkrijgbaar via www.solobiomooi.nl, dé webshop voor biologische cosmetica.

Gerelateerde artikelen

FemNa40