Luieren en herfstige dagen

Winderige en regenachtige dagen kondigen zich aan. De nazomer is definitief voorbij.

De charme van de vier seizoenen in ons kikkerlandje is dat het werkelijk vier verschillende jaargetijden zijn met een variatie aan weers-omstandigheden, geuren, kleuren en sferen.

Hoewel we de kou en regen wel eens kunnen vervloeken maakt een knapperend haardvuur en kaarslicht veel goed.

 

Een jaar vol warme dagen met een zonnige kerst is toch ook niet alles. De herfst geeft ons het excuus om weer ongegeneerd extra calorieën tot ons te nemen als reserve voor de winterse kou die ons te wachten staat.

Dikke truien en vesten halen we van zolder en vullen we aan met mooie breisels die naar ons lonken vanuit de etalages. Je maakt eindelijk tijd voor dat mooie boek dat al maanden in de boekenkast staat. Kom maar op met die storm en regen!

Wees lief voor je jezelf

Niet alleen heeft het haardvuur zijn aantrekkingskracht, maar wat dacht je van dat heerlijke bed dat ’s morgens jouw naam roept om nog wat langer te blijven liggen? Vooral nu je zo’n zacht satijnen kussensloop om jouw hoofdkussen hebt gedaan. Het is zó lekker om met je gezicht in het fijne weefsel te kroelen en je te nestelen.

Satijn geeft je een gevoel van koestering en luxe. Satijn is lief voor je huid maar ook voor je haar. Hoe je ook draait of wentelt, slaapvouwen krijgen geen kans waardoor rimpelvorming beperkt wordt. Het is absurd, maar na al na een paar weken voel je dat je een gladdere huid hebt en dat onzuiverheden wegblijven.

Wat ook zo geweldig is, is dat het mooie gestyleerde kapsel waar je zo’n succes mee had op dat feestje, nog zo leuk in model blijft na het slapen op satijn. Dus al met al hoeft niets je te weerhouden om een hele dag in bed te liggen met dat prachtige boek of de afstandsbediening van de televisie.

Het is natuurlijk wel zaak dat je het juiste satijnen kussensloop aanschaft. Ofwel, de enige echte Beauty Pillow, omdat jij deze luxe verdient!

Ga naar www.beautypillow.nl of www.slaapjemooi.nl voor verkoopadressen.

Gerelateerde artikelen

Druk, druk, erg druk

Door:

Velen van jullie zullen op dit moment aan het genieten zijn van een heerlijke vakantie. Dat heb je verdiend, ik weet het zeker! Het vrouwenleven is namelijk een ontzettend druk bestaan.

Lees verder

FemNa40