Houd rekening met je huid

Santaverde, een lijn die rekening houdt met jouw huid. Wij willen jullie graag informeren over dit schitterende product.

Alle producten van Santaverde bevatten géén water. Dit in tegenstelling tot bijna alle andere huidverzorgingsproducten op de markt.

Water is een vulmiddel, hoewel het natuurlijk niet schadelijk is, doet water ook niet veel voor je huid. 

 

Santaverde vervangt water voor een ingrediënt dat wel degelijk veel doet voor je huid: pure biologische Aloë Vera gel.

Eigen biologische Aloë Vera en cashew plantages

Santaverde is op zoek gegaan naar de beste kwaliteit Aloë Vera, de beste kwaliteit cashew fruit (voor de anti aging Xingu lijn). De kwaliteit die Santaverde voor ogen had, bestond niet op de markt.

Om geen enkele consessie te doen heeft Sabine Beer toen besloten om het zelf te verbouwen, een biologisch gecertificeerde Aloë Vera plantage in Spanje en een biologisch gecertificeerde cashewnoot plantage in Brazilië.

Alleen op deze manier kan Santaverde jou de garantie geven dat de producten die je gebruikt op de beste manier zijn geteeld en geproduceerd.

NaTrue certificering

Alle producten van Santaverde zijn NaTrue gecertificeerd. Dit is op twee manieren bijzonder. Aan de ene kant is dit de strengste certificering op de markt en is het bijzonder dat ALLE producten van Santaverde deze certificering dragen.

Aan de andere kant is het een bijzonder feit dat Santaverde deze certificering nagenoeg niet onderstreept in haar uitingen. Als je zonder enige consessie aan kwaliteit in de meest ruime zin van het woord een huidverzorgingslijn produceert, voldoe je automatisch aan de strengste certificering.

Voor Santaverde is dat een basisgegeven. Zelfs voordat de NaTrue certificering bestond, voldeden ze er al aan. Voor de meeste merken is een certificering het grootste pluspunt van hun lijn, voor Santaverde is zelfs de strengste certificering een standaard gegeven.

Wie is Sabine Beer?

Afkomstig uit Hamburg. Vanuit Duitsland kochten mijn man en ik in 1986 een vakantieboerderij in Spanje.
Het lag midden in de prachtige natuur van de streek Andalusië en we waren omringd door onze dieren.

Op een avond werden we uitgenodigd door onze buren en als welkomstgeschenk gaf hij mij een blad van een Aloë Vera plant. In die tijd had ik veel last van mijn huid. Het zag er altijd rood en geïrriteerd uit en ondanks dat ik toen al dertig was, had ik nog steeds last van acne.

De Aloë Vera plantage

De buurman liet me zien hoe ik het sap uit het blad kon gebruiken om op mijn gezicht te smeren. Dit zou helpen tegen mijn huidproblemen… beloofde hij. Op dat moment zat ik nog niet in de cosmetica en wist ik hier maar heel weinig van af, dus kon ik goed en objectief beoordelen of de zalf effect had.

Na een tijdje smeren, merkte ik inderdaad een verbetering van mijn gezicht en dit intrigeerde mij. Mijn man en ik raakten dus per toeval geïnteresseerd in het verhaal achter de Aloë Vera plant. Zo ontstond het idee om zelf Aloë Vera te gaan verbouwen op onze eigen grond.

Omdat de temperatuur op deze plek nooit onder nul komt, kunnen de planten niet doodvriezen. Bij de buren groeiden ze prima, dus waarom bij ons ook niet? Het idee was om de planten te verbouwen en het sap daarvan vervolgens aan Duitse cosmetica te verkopen. We kochten babyplantjes in Amerika en zo ontstond onze eigen Santaverde Aloë Vera plantage in Andalusië!”

Onze redactie heeft dit product mogen testen en volgende week het resultaat, dan heeft zij het anderhalve maand gebruikt.
Bron: Solobiomooi.nl

Gerelateerde artikelen

FemNa40