Review: Aleppo Sheabutter van Najel

Al tijden sta ik 's morgens op met een te droog trekkende huid in mijn gezicht.

En dat heb ik met bijna alle producten die ik gebruik of gebruikt heb.

 

Bij de een trekt het iets meer dan bij de ander. Totdat ik deze Aleppo Sheabutter van Najel ben gaan testen voor SoloBioMooi. Ik ging lezen wat je er allemaal mee kon doen, deed de pot open en de geur van
'gebrande amandel' was niet echt aantrekkelijk en zeker niet voor de nacht. Maar goed, ik ben altijd nieuwsgierig, want je weet het maar nooit.

Ik pakte een klein beetje uit het potje en legde het in mijn handpalm, het voelde heel korrelig aan. Met mijn andere hand ging ik het zacht maken en er ontstond een behoorlijk vette crème, deze smeerde ik in plaats van mijn nachtcrème op mijn gezicht en glom aan alle kanten. Ik bracht het ook aan boven mijn borsten want die konden ook wel wat vet gebruiken.

Ik word 's nachts altijd wel een keer wakker en de crème was nog niet helemaal ingetrokken. De volgende morgen had ik wel een heerlijk zachte huid en zag er prachtig uit. Ik was verbaasd wat deze pot voor maar €10,95 mij bracht dat ik al die tijd niet heb kunnen vinden.

De geur neem ik maar op de koop toe. Ik wissel nog wel af en toe af met andere nachtcrèmes om mijn huid niet lui te laten worden.

Als ik wat overhoud dan smeer ik dat op mijn handen. Ik heb een paar van mijn vriendinnen ook wat van de crème meegegeven om het uit te proberen en die waren net als ik erg enthousiast.

Aleppo Sheabutter van Najel is rijk aan vitamine A, D en F en zorgt voor een zijdezachte, gehydrateerde en beschermde huid.

 

Gerelateerde artikelen

Verzorging voor de rijpe huid

Door:

Vanaf eind februari verkrijgbaar in de betere drogist en parfumerie. Naarmate we ouder worden, verandert onze huid. En dus ook haar behoeften. Zo heeft de huid van een vijftiger een andere verzorging nodig.

Lees verder

FemNa40