Recensie SantaVerde naturkosmetik

Preventieve antioxidatieve anti-aging voor het gezicht krijg je door verse Aloë Vera en cashewnoten sappen. Dat zijn de ingrediënten die er in de heerlijke producten van SantaVerde zitten. 

En dan niet de gedroogde, zoals andere merken veel doen, maar bij de oprichtster van SantaVerde, Sabine Beer, worden de producten meteen verwerkt zodra ze van het land afkomen. In deze producten is geen water verwerkt.

 

Toen ik dat hoorde, werd ik nieuwsgierig en mocht het uitproberen. Ik kreeg de duurdere luxe lijn voor dag en nacht. Ik vertel eerst even wat erin zit en wat het doet.

Santaverde Xingu High Antioxidant Prevention Crème & Serum
 

Wat zit erin?
De grote hoeveelheid vitamine C en carotinoiden Acai-olie voeden je huid met vitamines, mineralen en omega oliën die in de cashewnoten zitten, die daardoor de vrije radicalen tegenhouden. De Aloë Vera die hier in grote hoeveelheid inzit, is ultra hydraterend en stimuleert de celvernieuwing.

De Cupuacu butter zorgt dat de elasticiteit van de huid behouden blijft, voorkomt vochtverlies en heeft een natuurlijk herstellend effect. Je huid wordt gladder en daardoor krijgt je huid een frisse uitstraling.

De naam Xingu

De naam van dit bijzondere product symboliseert het gebied waar de planten vandaan komen die gebruikt zijn: de oever van de rivier Xingu. Het is een heilige rivier in Brazilië die staat voor levenskracht en eindeloze vruchtbaarheid. De regenwouden en het omliggende gebied bieden een rijkdom aan vitale planten.

Vitale planten met geneeskrachtige eigenschappen zijn bij uitstek geschikt als ingrediënt voor cosmetica voor de tegenwoordige moderne vrouw die alleen natuurlijke en biologische stoffen wenst.

Mijn ervaring

De mooie flesjes met het pompje spraken mij meteen aan. Je kunt dan niet teveel smeren want dat is zeker niet nodig met dit product. Het ruikt heerlijk en natuurlijk en bij mij is het een bijzondere bloemige geur die best lang blijft hangen.

Ik begon uiteraard eerst met het serum, wachtte even een minuutje en dan de dag/nachtcreme. Het is heerlijk zacht en wordt snel opgenomen door mijn huid. En nogmaals de geur vind ik subliem.

Het voelde de hele dag zacht aan en gaf mij een goed gevoel, ik ervaarde het als pure luxe. Ik ga dit product met de prachtige zuivere ingrediënten zeker aanraden!

Er zijn goedkopere lijnen van dit product heb ik gelezen en gehoord, allemaal met dezelfde nauwkeurigheid gemaakt. Als je mijn vorige blog leest en deze bijzondere eigenaresse hoort en ziet praten hoe zij met haar man met alle liefde dit bedrijf heeft opgericht, is dat indrukwekkend.

Ga alleen voor het allerbeste en dat is ook wat wij allemaal verdienen. Wie weet ligt het voor jou wel onder de kerstboom...

 

Gerelateerde artikelen

After Summer

Door:

De meeste mensen hebben de vakantie inmiddels weer achter de rug. We genieten nog na, maar hebben ook ons vizier weer op de toekomst gericht.

Lees verder

FemNa40