Foodfestival Amsterdam: een indoor foodie walhalla!

Alle foodies verzamelen! Het grootste indoor foodfestival van Nederland komt naar de Rai!

Jep: komend weekend is het dan eindelijk tijd voor Foodfestival Amsterdam.

 

Indoor Foodfestival

Op dit moment wordt de Europahal van de Rai omgetoverd tot een bonte verzameling van geuren, kleuren en smaken. Hier gaat het allemaal gebeuren: de nieuwste trends op culinair gebied, gezellige live muziek en uiteraard heel veel hapjes en drankjes.

Dat wordt straks lekker warm en gezellig binnen genieten van bijzondere gerechtjes, heerlijke wijnen en ambachtelijke biertjes.

Er komen 70 foodtrucks

Pardon? Jep. We herhalen: 70 foodtrucks. Allemaal in de culinaire line-up om ons vier dagen lang een gigaselectie aan street- en fingerfood voor te zetten. Maar er is meer.

Pop-up restaurants van bijvoorbeeld Jackson Dubois en Jaimie van Heije. Een heus 'Zeefoodplein' waar een Fruit de Mer-toren van 3,5 meter hoog gebouwd wordt. Een bomvolle foodmarkt én een sterrenzaak waar chefs als Alain Alders en André Gerritsen hun kunsten vertonen.

Kunnen we daar ook wat te drinken bij krijgen?

Natuurlijk! Er zijn mobiele barretjes, een wijnplein, maar ook een soort mini-bier-festivalletje waar verschillende brouwerijen lokale craftbiertjes voor ons tappen. En wat doe je na al dat proeven?

Precies: even de voetjes van de vloer. Want met zowel jazz, soul, singer-songwriters, complete bands en Dj’s wordt het ook nog eens gezellig swingen!

Zet ‘m in je agenda: Foodfestival Amsterdam

26 t/m 29 november. Entree is gratis. Meer info >>

Gerelateerde artikelen

FemNa40