Moeders, oma’s en tantes opgelet! FemNa40.nl zoekt een stagiaire!

Is je dochter bezig met een redactionele opleiding en/of wil ze meer ervaring opdoen in online media, lees dan snel verder!

Wij zoeken namelijk een enthousiaste stagiaire die ons kan aanvullen.

 

FemNa40.nl is weliswaar een site voor de 40 plus vrouw maar toch hebben we haar nodig als leuke stagiaire. FemNa40.nl is het online lifestyle magazine voor de vrouw van 40 plus. Wij schrijven over beauty, fashion, reizen, eten & drinken, seks en relaties.

FemNa40.nl is vanaf begin september op zoek naar een redactionele stagiaire. Maar ook voor het onderzoeken waar de vrouw van 40 plus nu behoefte aan heeft. Het gaat om een stageplek van 40 uur in De Hallen in Amsterdam. Wij zijn aangesloten bij EEN Media en werken nauw samen met Ze.nl.

Vindt je dochter het leuk om onderzoek te doen en artikelen te schrijven én om mee te denken over de site? Heeft zij het lef om interviews af te nemen? Kan ze zelfstandig werken, zit ze bomvol ideeën, is ze creatief en neemt ze graag initiatief? Dan zijn wij op zoek naar haar!

Wat bieden wij?

Een professionele en gezellige werkomgeving met een informele sfeer. Veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën, een gezellig ervaren team om mee samen te werken.

Laat haar een mailtje met CV, motivatie én een femNa40.nl-gerelateerd proefartikel naar info@femna40.nl sturen. Voor meer informatie kun je ook altijd even mailen. Wie weet zit zij dan binnenkort wel bij ons op de redactie!

Gerelateerde artikelen

AU!

Door:

Er is iets gebeurd. Iemand heeft iets gezegd, iets gedaan of juist nagelaten en ik voel me gekwetst. Begrijp je dat? Hoe zou jij je voelen als iemand die je dierbaar is zo onzorgvuldig met je omgaat?

Lees verder

FemNa40