Instagram: wat brengt dat 40+

Om te beginnen met Instagram is het belangrijk dat je het leuk vindt om te doen.

Het kost tijd en je moet er aan denken.

Het is behalve een fotobewerker ook een sociaal netwerk.

 

Het sociale netwerk draait om likes want je wilt toch dat mensen zien wat je fotografeert, dus het is likes verzamelen! Daar kun je heel druk mee zijn en het wordt een soort koorts.

Wij leggen uit hoe je met een paar fotografische trucjes de meest aansprekende foto's maakt. Volg deze gids en de likes stromen binnen! Het is leuk om mooie foto’s van een hobby te maken en te delen.
We hebben een site gevonden met downloads die goed uitlegt hoe je te werk moet gaan, zie onder.

Wat is je onderwerp?

De meest voorkomende fout is om niet duidelijk te maken wat het exacte onderwerp van je foto is. Lukt dat niet, dan is het eindresultaat nietszeggend en blijft het oog van je publiek niet lang op jouw foto rusten.

Wie is de hoofdpersoon?

Het kan je beste vriend of vriendin, een mooie bloem, een mooi kledingstuk of uiteraard jezelf zijn, als het maar duidelijk is. Er zijn verschillende methodes om je onderwerp de ster van het shot te maken.

Bijvoorbeeld door te fotograferen voor een neutrale achtergrond, door het hele beeld te vullen met het onderwerp via een close-up of te werken met scherptediepte, waarbij het onderwerp scherp is en de omgeving onscherp.

Klik op deze links en leer…

 

Bron @softonic, expert advice & safe

Gerelateerde artikelen

FemNa40