Allemaal beestjes…

Nog even en de verwarming wordt weer wat hoger gezet, de houtkachel van hout voorzien en de ramen gaan dicht.

De koude gure dagen zijn in ’t zicht. Maar niet alleen dat. Dit is dé kans voor allergenen om meer in de lucht te komen en ingeademd te worden.

Geen prettige tijd voor degenen die hiervoor gevoelig zijn.

 

Gaan de alarmbellen al bij jou rinkelen? Kun jij ook zo’n last hebben van die irritante verstopte neus, keelklachten en jeukende ogen? Dit zijn nou die vervelende klachten met als oorzaak de huisstofmijtallergie!

De huisstofmijt is een beestje van ongeveer een kwart millimeter dat huisstof als leefomgeving heeft.
Met name de ontlasting van de huisstofmijt kan allergische reacties veroorzaken. Dit nare beestje leeft van huidschilfers en gedijt vooral in matrassen, kussens, gestoffeerd meubilair, tapijt en op beschimmelde muren.

Krijg jij ook al jeuk bij de gedachte dat je iedere avond met je hoofd op dat kussen ligt? Om van te gruwelen!

Wat te doen?

De belangrijkste maatregelen om van dit hardnekkige beestje af te komen, is regelmatig goed je beddengoed te wassen, het huis schoonhouden en goed te ventileren. Nu zijn er inmiddels wat ontwikkelingen in de markt die een goede ventilatie en klimaatbeheersing van je bed ondersteunen.

Maar eenvoudiger en direct uitvoerbaar is je katoenen kussensloop te vervangen door een satijnen kussensloop. Satijn is namelijk een anti-allergeen. Door de dichte weving van het satijn krijgt de huisstofmijt geen kans zich hierin te nestelen en jou het leven lastig te maken. Simpel en doeltreffend.

Zet je eerste stap naar een allergievrije winter en kijk op de dealerlocator van www.beautypillow.nl of www.slaapjemooi.nl voor een verkoopadres bij jou in de buurt. De satijnen kussenslopen van Beauty Pillow worden bij ruim 300 verkooppunten aangeboden.

Beauty Pillow, omdat jij deze luxe verdient!

Gerelateerde artikelen

Feest in het bos

Door:

Stoer en avontuurlijk voor de boys, sprookjesachtig en hip voor de girls: de nieuwste kinderkamers zijn inspirerend, kleurrijk en perfect afgestemd op de fantasiewereld van een kind.

Lees verder

FemNa40