Voelen is geloven

Parade lanceert de nieuwe Touch collectie met zachte materialen die onmisbaar zijn in de nieuwste woontrends.

Lekker veel kussens, plaids, kleden en tapijt maken de look & feel van het interieur eigentijds.

 

Parade lanceert de nieuwe Touch collectie, een super zacht tapijt dat luxe en comfort in huis brengt. Je krijgt meteen de neiging je schoenen uit te gooien en lekker op blote voeten te lopen. Vooral in de slaapkamer creëer je hiermee warmte en gezelligheid. De mooie poedertinten zijn sensueel en puur. Dit nieuwe tapijt wil je aanraken, dus…please do touch!

Parade Touch: zijdezacht tapijt met een natuurlijke look

Met dit extra zachte tapijt uit de Parade Touch collectie breng je warmte en comfort in je interieur, maar de sfeer blijft puur en sereen. Het hoge ‘aaibaarheidsgehalte’ - je moet het voelen om te geloven - is het resultaat van hoogwaardige garens.

Een bijkomend voordeel van deze garens is dat je vlekken eenvoudig verwijdert en het tapijt er als nieuw blijft uitzien. Het genuanceerde kleurenpalet van Parade Touch bestaat uit vergrijsde en poederachtige tinten, afgewisseld met natuurlijke beige basiskleuren.

Dit maakt de collectie breed inzetbaar en toe te passen in diverse actuele woonstijlen.

Woonstijl Boho Romance

De romantische woonsfeer Boho Romance voert ons mee naar een afgelegen baai op Ibiza. Een houten achterwand, veel planten, linnen bedtextiel, grof gebreide dekens, folklore dessins en accessoires in jute,
leer en touw geven een natuurlijke en pure uitstraling.

Het kamerbrede Parade Touch tapijt in zandtint oogt zo comfortabel en natuurlijk; je waant je op een zacht strand.

Tapijt voor iedereen: zelfs de prijs is zacht

Met tactiliteit, zachtheid en comfort als basis, een brede toepassingsmogelijkheid in diverse woonstijlen en verkrijgbaar als vloerkleed op maat en kamerbreed, is Parade Touch een zeer toegankelijk tapijt.
De interessante prijsstelling (€136,- per strekkende meter) versterkt dit.

Parade Touch: je moet het voelen om te geloven!


Foto: De nieuwe tapijtcollectie Parade Touch heeft een luxe look en is extra zacht dankzij speciale garens! Je moet het voelen om te geloven.
 

Bron: www.paradefloorfashion.nl Perscentrum Wonen

Gerelateerde artikelen

Allemaal beestjes…

Door:

De huisstofmijt is een beestje van ongeveer een kwart millimeter dat huisstof als leefomgeving heeft. Met name de ontlasting van de huisstofmijt kan allergische reacties veroorzaken.

Lees verder

FemNa40