Afslanken terwijl je slaapt

In mijn vorige artikel schreef ik over allerlei gedachten/perikelen die te maken hebben met overgewicht en eindigde ik met de mogelijkheid voor een mentaal/emotioneel dieet.

Nou, zoiets bestaat in het echt en werkt ook nog!

 

Methode

Een aantal jaren geleden, had een nu heel bekende hypnotherapeut en coach in Engeland, Sheila Granger,
een methode bedacht die zij ‘Virtual Gastric Band’ heeft genoemd. Wat zij deed (en doet) was haar cliënten onder hypnose een maagband aanbrengen.

Het bijzondere van dit is dat men echt het gevoel heeft een operatie te zijn ondergaan en deze maagband ook konden voelen. En men dan ook afslankt en slank blijft. Zij heeft een succespercentage van 80%.

Hypnosesessie

Joy Martina, samen met haar man Roy Martina naar Sheila Granger geweest om dit nader te bekijken;
hebben het van haar geleerd, maar wilden een hogere succespercentage. Hun werk en missie is om mensen te helpen gezond en wel te zijn, dus zoeken ze de beste methode hiervoor.

Zij hebben er een slaapprogramma bij gemaakt! Simpelweg omdat, wanneer je slaapt, je in een soortgelijke staat bevindt als onder hypnose. Je bent ontspannen: klaar en open om positieve affirmaties te ontvangen.
En in die 7 tot 8 uur dat je slaapt, ontvang je 7 tot 8 uur lang zoveel meer positieve affirmaties dan in een persoonlijke hypnosesessie.

Gedurende je slaap word je mentaal en emotioneel geprogrammeerd en aangezien voor je onderbewuste mind er geen verschil is tussen werkelijkheid en 'verbeelding' ga je echt al slapend slank worden.

Je krijgt ook een aantal richtlijnen om te volgen:

  • Eten wanneer je honger hebt (Ja, klopt, je gaat eten wanneer je honger hebt!)
  • Je eet langzaam en bewust
  • Je stopt wanneer je vol bent

En je leert ook het verschil tussen echte en emotionele honger (emotioneel dieet wordt dus een ding van het verleden).

Met deze richtlijnen en andere, zoals denken, voelen en handelen als een van nature slank persoon, zal het gemakkelijk zijn om gewicht te verliezen.

Blijvend afgeslankt

Ik schrijf hierover omdat ik heb gezien dat velen van mijn klanten en vrienden eindelijk en blijvend zijn afgeslankt en nog steeds in vorm zijn. Het mooiste voorbeeld vind ik mijn broer (Roy Martina) zelf: kijk maar op de foto. Links voor het begin van het Word Slank en Blijf Slank Programma; rechts : 4 maanden daarna!

Hij werd hierdoor zo enthousiast dat hij het voor iedereen met overgewicht  toegankelijk wilde maken. 
En daarom had ik ook het idee en gevoel om dit met jullie te delen: meer informatie kun je vinden op moeiteloosslank.nl.

Onderzoek het, kijk ernaar, check het uit en ga ervoor. Ik weet zeker dat je er heel blij mee zult zijn.

Eigen resultaat

Ikzelf zat jaren te hangen op 75 kilo: voor mij 5 kilo te veel, die maar niet wilden verdwijnen; totdat ik het slaapprogramma heb gevolgd: na tweeënhalve maand woog ik 70 kilo. En veel lichter in hoofd en hart,
veel blijer met mezelf; ik nam meer tijd voor mij, ben veel meer gaan sporten.

Nu, een jaar later, weeg ik 68 kilo en ik eet wanneer ik honger heb, terwijl ik mijn lichaam geef wat ze nodig heeft. Ik raad het iedereen aan!

patriciamartina.com

Gerelateerde artikelen

FemNa40