De mooiste vrouwen boven de 40

Maar wat is MOOI… iedereen is mooi en uniek.
Dat is voor iedereen anders, zoals vorige week een hele goede vriendin tegen mij zei.

Ze had het over onze welverdiende rimpeltjes en grijze haren. Geweldig… uiteindelijk kunnen we er toch ook trots op zijn.

Een hele andere insteek en ja… het zijn de mooie en minder mooie sporen van ons leven.

 

Alleen we 'moeten' ze wel goed verzorgen. En de juiste producten gebruiken… als je daar behoefte aan hebt. Voor ieder wat wils geldt hier natuurlijk ook. Wat is belangrijk voor jou.

Maar om even terug te komen op de 'lijst'

Hier een greep uit de uiteindelijke lijst van de mooiste vrouwen van boven de 40 van 2013. Het is moeilijk te geloven dat een aantal van deze bekende vrouwen boven de 40 zijn. Maar we benoemen een aantal van deze vrouwen… ze lijken nauwelijks ouder dan 30 jaar: Jennifer Aniston, Elizabeth Hurley, Leslie Mann,
Jennifer Garner en Uma Thurman.

Foto's Wikipedia

De gemeenschappelijke band tussen deze vrouwen, naast de leeftijd natuurlijk, is dat ze in een enorme fysieke vorm zijn. Ze hebben natuurlijk hun personal trainers waar ze veel tijd mee doorbrengen. Maar desalniettemin hebben zij ook tussen hun veelvuldige filmrollen, wat geen baan is van 9 tot 5 ook hun mindere tijden, zorgen, verdriet, kinderen en toch blijven ze er prachtig uitzien.

Wat niet zoals bij ons achter gesloten deuren gaat, maar breed uitgemeten wordt in de media. Dat gaat iemand toch ook niet in de koude kleren zitten? Je zou toch denken dat  bij deze dames toch ook de rimpels/ grijze haren met de tijd komen en niet gaan. Ik vind het enorm knap,  het heeft toch ook met dicipline te maken in wat zei belangrijk vinden in hun leven.

Waarschijnlijk op tijd met de goeie cosmeticaproducten beginnen, goede eetgewoontes, niet roken en af en toe een glaasje wijn. Op tijd naar bed etc. dan kom je al een heel eind. Daarbij speelt geld vaak geen rol, ook een leuke bijkomstigheid.

Voor mij horen er nog een paar vrouwen bij 'met rimpeltjes': Diane Keaton, Meryl Streep, Barbra Streisand en Oprah Winfrey.

En niet te vergeten enkele machtige invloedrijke 'mooie' vrouwen: Angela Merkel, Hilary Clinton, Delma vana  Rousseff (Brazilliaans politica), Sonia Gandhi, Jill Abramson (hoofdredacteur New York Times),
Michelle Obama en zo zijn er nog een paar.

Schoonheid komt van binnenuit en dat straal je dan ook uit, met of zonder rimpels!

Foto boven: Hilary Clinton, Sonia Gandhi Wikipedia

Gerelateerde artikelen

FemNa40