Een slecht bed is killing

Wil je goed slapen en uitgerust wakker worden dan is een goed bed een goede investering in je gezondheid.

Een bed moet goede ondersteuning geven en zorgdragen voor een optimale nachtrust.

Het is heel belangerijk dat je hier goed in investeert.

 

Toch besteden we nog veel te weinig aandacht aan ons bed, het product in huis dat zo ongeveer het meest wordt gebruikt. Want zeg nou eerlijk… wat gebruik je nog meer 7 tot 8 uur per dag, 365 dagen per jaar?

Opstaan met klachten

Staat je ’s ochtends op met een pijnlijk, stram gevoel in de onderrug? Heb je last van een pijnlijke nek of krijg je last van slapende armen, handen en/of benen? Lig je veel te woelen en te draaien? Te vaak doen we deze klachten af als: 'ach het zal de leeftijd wel zijn' of 'ik heb te hard gewerkt of me ergens verdraaid'. Toch blijkt juist in deze gevallen het bed de boosdoener (en dus oplossing) van een hoop ellende te zijn.

Indien je een slecht of niet goed ondersteunend bed hebt dan wordt gedurende de nacht je lichaam uren achtereen in een onjuiste positie geforceerd. Dit met uiteindelijk een hoop klachten en pijn tot gevolg. En daar ligt de kracht van een goed bed!

Wat is een goed bed?

Die vraag is niet eenvoudig te beantwoorden. Immers, ieder mens is anders en wat voor de één perfect is,
blijkt voor de ander totaal ongeschikt. Juist daarom kun je niet even snel een matras aanschaffen bij een Zweedse grootgrutter of je laten verleiden door wat de consumentenbond als 'best getest' heeft bedacht.

Voor een perfect, op maat gemaakt advies, heb je de hulp nodig van vakmensen die door jarenlange ervaring en ultieme productkennis samen met jou het, voor jou, perfecte bed weten te adviseren.

Voor een goed bed kies je dus het liefst voor een ervaren beddenwinkel en voor adviseurs met veel ervaring.
Zij staan je graag en intensief te woord en slapen pas prettig als je tevreden bent.

Daarbij gaat de voorkeur uit naar zoveel mogelijk natuurlijk materiaal en slaapsystemen welke, na aankoop, altijd individueel zijn aan te passen, zodat je niet alleen nu maar ook ver in de toekomst verzekerd bent van een optimale ondersteuning en nachtrust.

Lijfengezondheid

Gerelateerde artikelen

Aanpassen maar weer

Door:

‘Ja hoor, heb ík weer.’ Het liefst duik ik meteen mijn bed in, verstop me onder het dekbed en kom er pas uit als alles opgelost, geregeld en weer normaal is.

Lees verder

FemNa40