Zaad bevorderend!

Tegenwoordig willen veel vrouwen (in verband met werk en carrière) pas later, eind dertig en zelfs begin veertig, nog zwanger worden.

Als jullie al moeilijk zwanger kunnen worden omdat de bewegelijkheid van het zaad niet actief is, zorg er dan voor dat je de volgende punten eens goed bekijkt.

 
 1. Eet mega gezond driekwart van je voedsel bestaat uit groente en fruit aangevuld met zaden, pitten noten, volkoren granen. Drink 1,5 liter elke dag. Niet teveel rood vlees en soja, aangevuld met vis, bio-kip).
  Laat de suiker en industrievoedsel weg. Dus voorlopig echt supergezond eten en het liefst veel rauw voedsel.
   
 2. Laat je man geen strakke spijkerbroeken of broeken dragen die te strak zijn. De ballen hangen niet voor niks buiten het lichaam en mogen niet te warm worden. Door strakke broeken verhoog het de temperatuur wat niet bevorderend werkt.
   
 3. Een mobiel in de broek. De elektromagnetische straling heeft een enorm negatief effect op het zaad.
  Wel 8-9% minder actief worden de zaadjes ervan.
   
 4. Geef hem wat extra supplementen. Zink: metagenics de zincodyn. Extra vitamine D en magnesium (belangrijk voor testosteron). Lycopeen (zit ook in tomaten en puree ervan). Laat hem elke dag hennepzaadolie, 1 dessertlepel en ook 1 lepel hennepzaden voor de omega vetzuren en de goede eiwitten nemen.

Algemene informatie over gezonde voeding is te vinden in het boek 'De gezonde eter voelt zich beter'.

Gerelateerde artikelen

FemNa40