Column: SBS 6 Show Vandaag!

Dinsdagmiddag moesten Willibrord en ik in de studio van SBS 6 zijn voor een live interview bij het middagprogramma Show Vandaag!

Van tevoren waren wij door de redactie gebeld om ons wat beter te leren kennen. Men wil dan weten wat wij zo leuk vinden aan elkaar, hoe we elkaar ontmoet hebben, hoe W. als partner, vader en opa is en uiteraard wanneer wij gaan trouwen. Dat blijft de gemoederen maar bezighouden.

 

Geduld

Ruim op tijd kwamen wij aan in Amsterdam, terwijl W. eigenlijk later wilde gaan, omdat hij een hekel heeft om lang in een studio te hangen. Ik was in ieder geval op tijd voor de visagiste, die mijn make-up even bijwerkte.
Ik vind het altijd prettig als dat goed zit evenals mijn haar.

Als Interviewers waren Kim-Liam en Cynthia onze gastvrouwen, met Evert Santegoeds van de Prive op de bank erbij. Voor we naar de studio gingen, duurde het nog een half uur en zelfs in de studio bij de opnamen moesten we ook nog wachten. Zowel W. als ik zijn niet de geduldigsten, dus we werden flink op de proef gesteld.

Eindelijk was het dan zover. We kregen geluidszenders op en konden plaatsnemen op de bank. Al gauw kwam de vraag wanneer wij zouden gaan trouwen. De datum zal geheim blijven, wij willen de bruiloft heel klein houden. Over de locatie zijn we nog niet uit, omdat we verschillende ijzers in het vuur hebben.

Trouwdatum

Het afgelopen jaar werd er elke keer als wij ergens verschenen gevraagd wanneer wij gaan trouwen.
Eerlijk gezegd kan ik de vraag niet meer horen en dat is precies de reden waarom we in het programma zijn gaan zitten, zodat iedereen weet dat het dit jaar gaat gebeuren.

Kim- Liam, die aangaf zelf nog nooit te zijn getrouwd en daar hele visioenen bij heeft, vroeg aan mij hoe ik het zag. Omdat het mijn derde huwelijk wordt, is het uiterlijk vertoon voor mij absoluut niet van belang. Ik ga trouwen omdat ik gewoon heel erg gek op Willibrord ben, veel van hem hou en graag mijn leven met hem deel.
Ik kreeg amper de gelegenheid om uit te leggen hoe ik wilde trouwen, want toen nam W. het woord al op de hem bekende wijze over.

Wat ik altijd grappig vind, is dat heel Nederland echt denkt dat W. zo vrouwonvriendelijk is en echt vindt dat het enige recht van de vrouw het aanrecht is. Ik heb ook aangegeven in de uitzending, dat als hij werkelijk zo zou zijn, zoals hij zich voordoet, ik het nog geen half uur met hem zou uithouden.

Later had ik het er nog met zijn oudste dochter over. Zij vertelde mij dat ze heel haar leven er al tegenaan loopt dat mensen een heel verkeerd beeld van W. hebben, maar dat is ook wel weer grappig. Althans dat vinden wij!

Hot news

Het enige nieuwtje dat kwam, is dat W. en Kim Kotter mogelijk samen een programma gaan maken en dat Kim ons toesprak via het scherm. Wij hebben inderdaad contact gehouden met Kim en Jaap, omdat we aan beide kanten van de TV-ruil hele leuke dagen met elkaar hebben beleefd. Ook Merel is gek op hen.

Nog 's avonds werd W. door Ruud de Wild van radio 538 gebeld om meer te vertellen over het nieuwe programma Spannende Vrouwen, evenals de volgende morgen door Edwin Evers. Mochten er onder jullie dames zijn die een spannend beroep hebben of een zeer spannend leven leiden, dan wil ik graag met jullie in contact komen, maar dit even terzijde.

Bij Ruud de Wild had W. ook verteld dat hij in het ziekenhuis was vanwege Merel die daar lag. Merel heeft de hele week daar gelegen, omdat ze een ernstige vorm van PDS heeft en van tijd tot tijd haar darmen gespoeld moeten worden. Gelijk werd ik door RTL Boulevard opgebeld, die precies wilden weten wat er met Merel aan de hand was.

De rest van de week heb ik in het ziekenhuis doorgebracht en gelukkig mocht Merel afgelopen vrijdag weer naar huis. 2014 begon weliswaar voor Merel niet zo leuk, maar gelukkig is ze nu weer helemaal schoon en kan ze er voorlopig weer tegenaan.

Het wordt op vele fronten een spannend jaar in ieder geval!

FemNa40