Mijn liefdesrelatie met Google

Ik ben verliefd. Ik ben verliefd op Google.
Voor Google doe ik alles. Ik zoek uit waar Google blij van wordt en wat ik fijn vind.

Google vindt een aantal dingen fijn, waaronder snelheid. Lekkere snelle sites zijn een goede match voor Google.

Maar ben ik wel zo’n snelle site? Ik sleep nogal een grote rugzak met me mee.

 

Grote foto’s uit het verleden en broodtekst die niet altijd aansluit bij de titel van de pagina. Hoe word ik ook zo’n snelle chick die op de eerste pagina staat als je yoga vakantie intypt? Mijn missie: ik word een snelle site zodat Google me nu eens gaat opmerken. Ik wil dat hij me ziet staan, ik wil ook in de harem met alle andere snelle sites.

Google vindt blogs ook fijn, dus dat doe ik dan. Want je doet alles als je verliefd bent toch? Een blog schrijven en dit wekelijks of nog beter dagelijks refreshen zodat hij inzicht krijgt in wie ik ben en wat ik hem kan bieden,
lijkt logisch.

Met zoveel aanbidders zou ik dat ook doen. Je wilt natuurlijk eerst weten met wie je te maken hebt voordat je hem zomaar op je eerste pagina knalt. Een blog dus van minimaal 300 woorden. Geregeld, dat doe ik en dat houd ik vol.

Eerlijke relatie

Om een eerlijke relatie aan te kunnen gaan met m’n nieuwe liefde zal ik mijn rugzak moeten opruimen en m’n titels van de pagina moeten veranderen. Wie weet moet ik misschien wel zo ver gaan dat ik mijn eigen naam verander in een naam die Google bij me vindt passen.

Ik doe alles om onder de aandacht van Google te komen en plastische chirurgie is daarbij niet uitgesloten.
Maar Google wordt soms ook boos, hij heeft regels en eisen die je moet respecteren zonder te vragen waarom.

Want overtreed je de door hem bedachte regels dan wordt hij furieus, kwaad en gillend gek. Berg je als je hem kwaad maakt, hij neemt wraak op een manier die je niet voor mogelijk hebt gehouden. Ook word je dan door alle andere sites gemeden je bent een outcast en gedoemd om een langzame pijnlijke dood te sterven.

Je komt nergens meer aan de bak, je vergaat van de honger en je o zo mooie dure site wordt door niemand meer bekeken. Want niemand van de eventueel geïnteresseerden yoga vakantiegangers zoekt je op aan de hand van een visitekaartje of flyer, ze vergeten je naam en je raakt volledig in de vergetelheid.

Dat is je lot als je Google boos maakt. Google wordt boos van transparante letters op een witte achtergrond ook linkjes plaatsen in je footer vindt hij niet fijn. Met zware foto’s word je genegeerd door Google. Zo dat je het weet, voor alle onervaren Google lovers onder ons.

Passie en pooiers

In mijn passie om the number one lady te worden, heb ik ontdekt dat Google pooiers heeft. Die pooiers heten Googlebots die bots doen een voorselectie. Je moet die pooiers over je heen laten gaan. Ze scannen je van top tot teen om te kijken of jij het wel waard bent om in de buurt te komen van de o zo aantrekkelijke 1e pagina van Google.

Als je geld hebt, heb je vrienden en dat blijkt nu ook maar weer. Je kunt jezelf omhoog kopen in plaats van omhoog werken. Je koopt een adword advertentie voor zo’n 40 euro per dag en dan ben je binnen. Na een paar dagen ben je dan één van zijn belangrijkste liefjes.

O jee daar had ik niet op gerekend, ik heb zelf toch ook veel te bieden. Maar hoe nu verder, ik ben nog steeds verliefd. Ik ga advies inwinnen bij de lovematch maker van Google. Die love letter vraagt 300 euro voor het uitbrengen van advies en daarna moet ik die veranderingen allemaal zelf doen en ondergaan.

Er wordt gekeken waar er chirurgische ingrepen moeten worden toegepast om mij helemaal aan Google zijn smaak aan te passen. Wil ik me wel zo laten verbouwen voor een partner die er meerdere liefjes op nahoudt? Hij gooit me misschien zo van zijn eerste pagina af als er een snelle chick iets meer betaalt.

Garanties als een ring, boterbriefje of iets anders zijn er niet. En als hij van me af wil na al mijn investeringen krijg ik niet eens alimentatie van meneer Google. Ik vind het maar oneerlijk.

De liefde kruipt waar het niet gaan kan dus ik verdiep me in alles wat Google leuk, lekker en mooi vindt. De site www.bodysattva.nl die er op gericht is om mensen te inspireren en te motiveren om gezonder te leven d.m.v. yoga, plantaardige voeding en coaching kom boven aan!

Al is het het laatste wat ik doe. Ik word the number one lady off Google. Hij zal me zien staan! Al moet ik de nieuwe LOLO FERRARI worden! Het gaat lukken, ik weet het zeker. En dan is iedereen blij met hun geboekte yoga vakantie op Tenerife in februari.

Update

Ondertussen ben ik bezweken voor het betalen van een adword. Deze adword advertentie zorgt ervoor dat ik op de 1e pagina sta van Google. Maar ik wilde meer, ik wilde op de pagina niet alleen rechts maar ook lekker groot links te zien zijn. Ik wil altijd bovenaan en goed zichtbaar.

Iedereen moet zien in wat voor bochten ik mij gewrongen heb om zo ver te komen. En dat is gelukt! En ook nog voor minder dan 40 euro per dag.

 

Gerelateerde artikelen

Bandenwissels

Door:

Afgelopen maandag vroeg ging de wekker, op mijn vrije dag. Wat was er ook alweer? Oh ja, maandag de geplande garage bandenwissel, winter- naar zomerbanden en een grote beurt.

Lees verder

FemNa40