Hoe ver ga jij in de liefde?

Hoewel vrouwen tegenwoordig behoorlijk zelfstandig zijn en een eigen wil hebben, hebben ze toch veel voor hun partner over op seksueel gebied.

Uit onderzoek van online vrouwenmagazine Ze.nl onder 750 van haar lezeressen kwamen de volgende percentages tot stand.

 

Zo overweegt maar liefst 80% van de vrouwen om aan SM te doen wanneer haar partner dat graag wil,
terwijl van dit percentage maar 31% dit zelf interessant vindt. Voor slechts 19% van de vrouwen is dit een dikke NO.

Variaties

Anale seks. Hier zijn de vrouwen erg over verdeeld. Een derde (34%) van de vrouwen geeft aan dat als hij het wil, ze het een kans geeft. 29% twijfelt, maar zou het misschien doen en 37% wil hier niks mee te maken hebben, 'jammer dan voor hem'.

Partnerruil is voor veel vrouwen (84%) een brug te ver, ook als haar partner het wil; 16% stemt (dan wel niet eenmalig), toch uiteindelijk toe.

Trio's zijn ook niet populair bij de dames: een vijfde vindt het het proberen waard, 44% van de vrouwen twijfelt en 37% zegt dat haar partner de pot op kan als hij dat wil.

Dirty talk, stripteases & lingerie

Als het wat minder gewaagd is, zijn vrouwen toch wat sneller bereid concessies te doen. Een paar schunnige woordjes tussen de lakens is volgens de meeste vrouwen dan ook niet zo'n probleem. Bijna de helft van de ondervraagden babbelt heel wat af in bed, 40% wil het wel overwegen en 11% geeft aan dat als het niet bij haar past, dat ze het gewoon niet doet.

Een striptease is voor veel vrouwen ook 'een ding', 13% weigert als haar partner een striptease als verjaardagscadeau wil en 87% zou het na veel twijfels of een flinke slok op welvoor hem doen.

En sexy lingerie? Van de ondervraagden vindt 4% het onzin en heeft geen zin om zichzelf in een sexy setje te hijsen omdat haar partner dat graag wil, 39% wil het alleen bij speciale gelegenheden doen en 56% vindt het geen probleem als hij daar blij van wordt.

Borstvergroting

Maar wat als je partner een borstvergroting bij je oppert omdat hij dat zo mooi vindt? Dan komt de feminist in veel vrouwen naar boven: 62% zou dit absoluut niet doen; hij moet haar nemen zoals ze is en 35% denk er over na, maar doet het alleen als ze er zelf achter staat en slechts 3% wil dit echt voor haar man doen.

Erotische film De Overgave

Hoe ver ga jij in de liefde? Dat is de grote vraag in de nieuwe Nederlandse erotische film De Overgave, die vanaf 21 augustus in de bioscopen draait.

De film is gebaseerd op de erotische roman De Overgave van Floor van Renee van Amstel, met in de hoofdrollen Rick Engelkes, Dave Mantel, Sheena Tchai, Carly Wijs, Ellen ten Damme, Melody Klaver, Dave Roelvink,
Kees Boot, Richard Kemper, Victoria Koblenko en Ewout Rischen.

Gerelateerde artikelen

FemNa40