Toeval bestaat niet

Het is één van mijn thema’s op dit moment. Zou zo graag een man ontmoeten, waar ik tegenaan kan leunen. Zo af en toe.

Ben ook zo’n 'zelfstandige' vrouw, doet alles alleen, is sterk, kan de wereld aan. Vol onzekerheden, moet maar volhouden. Laat zich door anderen beïn-vloeden. Is dan uit het lood geslagen en haar pad kwijt?

 

Ja, dat gebeurt helaas frequent. Het is dan zo moeilijk het pad te vinden, verder te lopen, focus te houden.
Bij mezelf te blijven. Wat is goed voor mij. Ik zou ook zo graag iemand hebben die dan even mijn zaklamp wil vasthouden en op het pad blijft schijnen als ik besloten heb 'even iets anders te doen'.

Alleen is maar alleen

Ik zou het heerlijk vinden. Alleen is maar alleen. En ik kan en wil niet altijd sterk zijn. Ik wil ook weleens tegen iemand aanschurken. Zo maar, lekker warm, veilig en beschut. Blij hormoon opwekken, zodat ik fris en fruitig verder kan gaan.

Voor verandering, view, focus is mannelijke energie ook lekker. Uitleveren vind ik too much. Klinkt alsof ik me door een ander laat leiden. Dat is niet zo. Op een 'zwak' moment leunen, is wat ik wil. Een aai over m’n hoofd, een kusje in mijn nek, een lange hug!

Ik verheug me er nu al op. Alleen moet ik toch nog even alleen mijn pad vervolgen, heb ik begrepen. Nog wat sterker in mijn schoenen staan, wat projecten op poten zetten. Weten wat ik wil, aan mijzelf werken. Want, hij is er niet alleen wanneer ik dat wil. Tja, daar had ik niet aan gedacht. En natuurlijk is dat zo.

Focus op mezelf

Een mens met zijn eigen wensen, waarvan ik zeker ook een paar kan vervullen, met liefde. Zalig om te doen.
Nu weer even focus op mijzelf en wat ik wil. Toch nog even alleen verder op mijn pad. Denk maar zo, mooie ervaringen liggen te wachten, wensen en dromen die uitkomen. Mensen en misschien andere energieën (dieren) die ik kan helpen.

Ze zullen allemaal op mijn pad komen, onze wegen zullen kruisen. En ik vind het fantastisch dat ik mijn talenten kan gebruiken en in kan zetten om ze te helpen! Veel zal ik er van leren. Ik zal uiteindelijk zijn, die ik behoor te zijn. In al mijn glorie. En dat is mijn uiteindelijke doel voordat ik deze wereld verlaat voor de volgende. Wat een avontuur! Alleen, met z’n tweeën en/of met z’n velen. Ik heb er zin in! Verrassen, vertrouwen!

Wat zijn jouw ervaringen? Deel ze in de comment hieronder. Zie ook massagepraktijk-amsterdam.nl

Gerelateerde artikelen

FemNa40